LES OPCIONS DE COPA PASSEN PER GUANYAR AL JAIRIS

Partit vital pel Cadí la Seu de cara a mantenir-se viu en la lluita per entrar a la Copa de la Reina. Actualment, 2 victòries separen a les urgellenques de les posicions que hi donen accés.
Aquest dissabte, a les 19:30h, l’Hozono Global Jairis visita el Palau d’Esports de la Seu d’Urgell, en el partit corresponent a la dotzena jornada, retransmès en directe per FEB TV.

 

El rival: Hozono Global Jairis

L’equip murcià ha viscut una autèntica revolució en la seva plantilla aquest estiu, però això no li està servint de moment per quallar una bona temporada. Ocupen actualment la desena posició a la classificació, amb 4 victòries i 7 derrotes, dues de les quals encaixades en els dos últims partits. En la darrera jornada, el Jairis va perdre a casa contra l’Spar Gran Canaria per 61 a 66.

Eric Surís compta amb un equip amb molts noms coneguts i amb jugadores molt experimentades i de molta qualitat. Podem destacar a Arica Carter, ex-Estudiantes (15p, 3r), Shante Evans, ex Girona i Avenida (9p, 5r) i Aislinn Konig (8p, 2r). En segon pla trobem a jugadores nacionals de la talla de Belén Arrojo, ex-Cadí i la jove base Aina Ayuso.

El Jairis és un equip que funciona bastant a ratxes, amb moments de joc brillants, on Carter i Evans veuen cistella amb facilitat, amb moments on sumen bastantes pèrdues de pilota consecutives que els dificulten agafar continuïtat. En defensa són un equip sòlid, amb Belén Arrojo com especialista defensiva, excepcional en tirar ajudes a les seves companyes.

Fotografia: Hozono Global Jairis

 

Cadí La Seu

A les urgellenques els està costant trobar la regularitat a la Lliga. Ocupen la dotzena posició a la classificació, amb el mateix balanç de 4 victòries i 7 derrotes que les murcianes. L’últim partit, en la visita al camp de l’Estudiantes, el marcador va ser de 76 a 58.

Un factor clau per escalar posicions en la classificació passa per millorar la defensa, ja que actualment el Cadí és el quart pitjor equip en aquest aspecte. Mantenir la fluïdesa en la circulació de pilota exhibida en el darrer partit d’Eurocup serà fonamental per minvar la defensa murciana.

Fotografia: Agustí Peña

La veu de l’equip tècnic

cadi1esportcat3La_Seu_escutlogo_diputacioara-lleida4

ens Deixa una resposta