Paula Strautmane, primer fitxatge pel nou Cadí La Seu

El nou projecte de Cadí La Seu, a les ordres de Bernat Canut, comença a agafar forma després d’incorporar a Paula Strautmane per reforçar la línia exterior.

Internacional amb la selecció absoluta de Letònia des de l’any 2017, va defensar els colors de Quinnipiac University, on va estar quatre temporades. Després d’anotar quasi 10 punts i 5 rebots per partit en l’etapa universitària, va cridar l’atenció del TTT Riga, el seu equip natal. En aquest primer salt al bàsquet professional, va disputar els tretze partits d’Euroleague Women, on va anotar 4,8 punts, 4,7 rebots, 1,3 assistències en 20 minuts a pista de mitja. També destacava a la Douglas Baltic Basketball League amb 9,5 punts i 6,1 rebots.

Arriba a la Seu d’Urgell procedent del Peac PECS hongarès, rival de Cadí La Seu en la primera temporada a l’EuroCup Women. El tècnic urgellenc defineix a Strautmane com “una jugadora versàtil tot i que la seva posició natural és al 3, una peça forta de 185 centímetres que ens ha de sumar en consistència i grandària defensiva al darrere”. També comenta que ofensivament ajudarà a “obrir el camp”, ja que destaca pel seu tir exterior, aspecte en el qual va destacar a Hongria.

En les seves primeres declaracions com a jugadora de Cadí La Seu, Paula Strautmane comenta que es sent “molt il·lusionada” de venir a la Seu d’Urgell a “aprendre i contribuir dins l’equip”. També manifesta la seva devoció per la Lliga Femenina Endesa i el país afirmant que “és el millor lloc d’Europa per jugar a bàsquet”, ja que “la cultura d’aquest esport a Espanya és inigualable”. Declara que està “desitjant conèixer l’equip, als entrenadors i a tots els aficionats” i es mostra optimista confirmant que “crec de debò que podem aconseguir coses increïbles aquesta temporada.”

Trajectòria esportiva: Paula Strautmane
2015/2016 – Quinnipiac Bobcats (NCAA)
2016/2017 – Quinnipiac Bobcats (NCAA)
2017/2018 – Quinnipiac Bobcats (NCAA)
2018/2019 – Quinnipiac Bobcats (NCAA)
2019/2020 – TTT Riga (Douglas Baltic Basketball League, Euroleague Women)
2020/2021 – Peac PECS (Nemzeti Bajnokság I/A)
2021/2022 – Cadí La Seu (Lliga Femenina Endesa)

 

Benvinguda, Paula!

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta