Prèvia Jornada 16 Lliga Femenina, rebem al Mann-Filter de Zaragoza.

CADÍ LA SEU rebrà aquesta jornada a l’equip MANN FILTER de Saragossa amb l’objectiu d’aprofitar el “factor Palau” i la millora de l’equip per sumar la que seria la 8ena victòria, i així, mantenir-se en el grup de la zona de lluita de les places de Play-off.

L’espectacular victòria de dissabte passat a Donosti en la prorroga per l’ajustat 72-73, en la que les noies de Joan Carles Pié van creure i treballar per remuntar una diferencia de 23 punts en els darrers 15 minuts de partit, segur que ha generat una gran dosis de confiança al treball que mai estalvia CADÍ LA SEU per competir i posar en dificultats a qualsevol rival, continuar sumant és l’objectiu al Palau davant un MANN FILTER que ha sofert variacions d’aquell equip al que en la 1era volta CADÍ LA SEU va derrotar a domicili, 49-61, i que es presentarà al Palau d’Esports amb Hodges com a “Killer” que ho “desembossa” quasi tot amb els seus 18,1 p.p.p., i Tetemendova, la pivot, que pot anotar des de tot arreu, per, també, lluitar per les places de la zona alta.

Els dos equips, juntament amb altres 2 equips, es troben empatats a la classificació amb un balanç de 7 victòries i 8 derrotes, ocupant les places de 6 al 9, tenint al 5è classificat, Al-Qazeres a 1 victòria, i al 4at, Araski, a dues. Això demostra la igualtat que hi ha en la LF d’aquesta temporada i que segur es mantindrà fins al final de temporada pel que cada partit s’ha de jugar al 100% de concentració, perquè qualsevol equip esta capacitat per superar al rival de torn.

CADÍ LA SEU continua mostrant-se com un autèntic equip ens els millors partits. És difícil veure destacar a una de les jugadores i en les victòries sempre hi ha més de 4 jugadores que anoten més de 10 punts. D’aqui la importància que te en el joc ofensiu de l’equip que, a part de Bahi i Tirera, que presenten unes mitjanes per sobre dels 10 p.p.p. les altres companyes del joc exterior bàsicament “s’apuntin” a les anotacions com va passar a Donosti, on Tània Pérez, Andrea Vilaró i Belén Arrojo van anotar 14 punts cadascuna.

DISSABTE 21 DE GENER 19:45 hores

CADÍ LA SEUMANN-FILTER

previa_jornada16


cadi1      esportcat3    La_Seu_escut      logo_diputacio      ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta