Prèvia Open Day, iniciem la lliga regular altre cop contra l’Ensino Lugo.

Després de quatre partits de pretemporada i de moltes sessions d’entrenament, arriba l’hora de la veritat, l’inici de la lliga regular. Com la passada temporada, el rival serà l’Ensino Lugo, aquest cop ens hi enfrentem com a condició de visitant.

El rival

ensino

L’equip gallec és un dels equips que més s’ha reforçat en aquest període de mercat de cara aquesta nova temporada. Són cinc les jugadores que ja defensaven els colors de l’Ensino Lugo la temporada passada. Començant pel perímetre, l’exjugadora de Cadí La Seu, meitat de temporada 2016/2017, l’alacantina Laura Aliaga i la “playmaker” Starr Breedlove, han renovat el seu compromís amb l’equip entrenat per Juan Nécega. En un dels seus punts forts, el joc interiors, és on més van haver de treballar per mantenir les jugadores amb les quals ja contaven la temporada 2018/2019. Al bloc format per Britany Miler, Antonye Nyingifa i Fiona O’Dwyer s’hi suma la nostra recent exjugadora Shereesa Richards, la qual aportarà més presència física i rebot a la zona, i l’exjugadora de Spar Citylift Uni Girona, Bea Sánchez. També s’hi suma al projecte una altra exjugadora de Cadí La Seu, aquest cop es tracta d’Aleksandra Stanacev, una de les timoneres de l’equip de la temporada 2015/2016. La catalana Ainhoa López i la internacional sueca Kalis Loyd, actualment lesionada per llarg període i que serà baixa al partit, tancaven el nou projecte gallec. Un equip amb bona presència física que gràcies a la seva filosofia de joc es troba en constant creixement a l’elit del bàsquet femení.

Les jugadores que han sigut baixa en comparació la temporada passada han sigut: Ángela Salvadores, Jay-Ann Bravo-Harriott, Claudia Calvelo, Regina Gómez, Maria Aranzazu Novo i Astou Traoré.

Les nostres

open_day_equip

L’equip tancava, el passat diumenge 22 a Mollerussa, una nova pretemporada plena de treball. Són moltes les sessions de treball que les jugadores porten a les cames però pocs els partits els que s’han pogut disputar per seguir creixent com a equip. Amb un partit menys del planificat, Cadí La Seu ha sumat una victòria dels quatre enfrontaments que ha viscut aquest estiu. Si posem el punt de vista resultadista, el balanç desfavorable pot semblar negatiu, però les sensacions que deixa l’equip cada cop són més i més positives. Un primer partit a Toulouse que s’arribava i es guanyava a la pròrroga, un partit a Saragossa el qual també és decantava amb un final de cara o creu i la lluita fins al tercer període davant d’un fort Valencia Basket deixa un bon regust de boca per encarar aquesta nova edició de l’Open Day.

El grup té ganes de competir i com sempre, som ambicioses. Ja hem fet passos endavant en solidesa, però això només és el principi del camí i del creixement que hem d’anar assolint.” declara Bernat Canut. També ens resumeix com veu al rival, l’Ensino Lugo: “Lugo és un equip amb molta capacitat d’u contra u, sobretot des de les seves bases, i amb grandària i talent a la pintura que caldrà contrarestar amb constància defensiva i idees clares en atac.

 

Cadí La Seu viatja demà cap a terres aragoneses per fer acte de presència a la presentació oficial de la Lliga Femenina. També farà la sessió d’entrenament prèvia al partit, el qual es jugarà el dissabte 28 a les 16:00 de la tarda al CDM Siglo XXI. El partit serà retransmés per la plataforma de Twitter, mitjançant el perfil oficial de la FEB: @BaloncestoESP.

Som-hi Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta