El premi dels playoffs arriba al Palau d’Esports davant un dels grans

Cadí La Seu s’enfrontarà aquest dijous, a les 21:00 hores al Palau d’Esports, en directe per Teledeporte, a Perfumerías Avenida en el partit corresponent a l’anada dels quarts de final dels Playoffs de la Lliga Femenina Endesa.

 

El rival: Perfumerías Avenida

Arriba la fase final de la temporada i aquesta ens torna a creuar amb un dels grans de la lliga, com no podia ser d’una altra manera. Perfumerías Avenida i Cadí La Seu es tornen a creuar en uns Playoffs de la Lliga Femenina Endesa per tercer cop en la seva història, anys 2015, 2022 i ara 2023. Parlem sempre de clàssic en els duels davant l’equip de Salamanca per la història que tenen el darrere ambdues entitats. Finalitzant terceres en lliga regular, arriba a la Seu d’Urgell aquest dijous un Perfumerías Avenida bastant diferent del que Cadí La Seu va aconseguir tombar en aquell vespre de desembre, on les de l’Alt Urgell van aconseguir una històrica victòria al Palau d’Esports (70-63). Ben conscient és l’equip de Jordi Acero, que ja es va enfrontar al “nou equip” entrenat ara per Pepe Vázquez en la jornada 21 de lliga (63-47). En aquest tram final de curs, tot i els contratemps, Perfumerías Avenida s’ha quedat a les portes d’una nova Final Four d’Euroleague Women, arribat a la final de la Copa de la Reina i finalitzat terceres en lliga regular amb un balanç de vint-i-quatre victòries i sis derrotes. Amb jugadores contrastades i de molt nivell, com normalment tenen, s’ho deixaran tot per esgotar, al màxim, les seves opcions per defensar el títol de lliga.

FEB
Fotografia: FEB

 

Cadí La Seu

Si estem escrivint aquestes línies és que Cadí La Seu ha tornat a tenir una temporada d’èxit en la màxima categoria del bàsquet estatal. Un any més ja hi tornem a ser, entre els vuit millors equips de la Lliga Femenina Endesa. Després de la darrera derrota al Palau d’Esports davant Spar Girona (54-66), Cadí La Seu ha finalitzat en sisena posició amb un balanç igualat de quinze victòries i quinze derrotes, després d’una primera volta molt i molt complicada, fet que dona encara més valor a què ha aconseguit aquest equip en el tram final de temporada. Per aquest mateix motiu s’ha d’afrontar aquesta eliminatòria amb tota la il·lusió, ganes i treball possibles, perquè hi ha una afició que no ha fallat mai en la seva cita cada dos caps de setmana al Palau d’Esports. Perquè no sempre podem parlar de temporades d’èxit, tot i que aquests darrers anys ens estan malacostumant, i això s’ha de gaudir i celebrar com cal. El rival és de molt alt nivell i l’exigència de l’eliminatòria encara més, però arriben els últims partits de temporada i Cadí La Seu es deixarà fins a l’última gota de suor a pista.

Agustí Peña
Fotografia: Agustí Peña

 

La veu de l’equip tècnic


 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir