‘El món és màgic si tots els infants tenen joguines’, nova edició de recollida de joguines en bon estat per aquest Nadal.

‘Cap infant sense màgia aquestes festes!’, té com a objectiu regalar joguines a nens i nenes de famílies vulnerables de la Seu d’Urgell i comarca.

 

Aquest migdia s’ha presentat al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell una nova edició de la campanya de recollida de joguines en bon estat que enguany porta per lema ‘El món és màgic si tots els infants tenen joguines. Cap infant sense màgia aquestes festes!’, que tindrà lloc del 14 al 22 de desembre.

En aquesta campanya solidària de Nadal, que impulsa des de fa cinc anys l’AE Sedis Bàsquet, juntament amb Càritas d’Urgell, el Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell, l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell i Caser Residencial d’Oliana s’hi han sumat també dos clubs esportius més de la nostra ciutat com són l’Escola de Futbol Orgèl·lia (EDFOR) i el Club d’Hoquei i Patinatge Artístic CADÍ (CHPA).

La presentació de la campanya ‘El món és màgic si tots els infants tenen joguines’ ha anat a càrrec de l’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, el president de l’AE Sedis Bàsquet, Pere Porta, la tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament urgellenc i portaveu del Consorci d’Atenció a les Persones, Marian Lamolla, el director de Càritas d’Urgell, Josep Casanova, el representant de l’Associació d’Hostaleria, Joan Canut, la presidenta de l’EDFOR, Teresa Casassas, i el president del CHPA Cadí, Joan Garreta.

Jordi Fàbrega ha manifestat la seva satisfacció de la suma d’esforços de la societat urgellenca per fer possible aquesta campanya solidària: “Estem molt contents que el món de l’esport i entitats i associacions de la ciutat s’hagin ajuntat novament perquè cap nen i nena es quedi sense la seva joguina aquestes festes nadalenques”.

Per la seva part, Pere Porta ha remarcat que “un any més volem agrair a Càritas d’Urgell i al Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell, així com les altres entitats i clubs esportius de la Seu i comarca que s’hi han anat sumant per aconseguir una única campanya de recollida de joguines, objectiu que ens havíem marcat per aquest any”. El president de Sedis també ha volgut esperonar als jugadors i jugadores del club a contribuir-hi per tirar endavant aquesta campanya de solidaritat.

 

Punts de recollida

El punts de recollida de joguines es podran trobar del 14 al 22 de desembre al Palau d’Esports, al Pavelló Poliesportiu, a Càritas la Seu-Centre Sant Ot (c/Bisbe Guitart, 27-29), a l’Associació d’Hostaleria (c/Mare Janer 25) i a Caser Residencial, a Oliana. Tots aquests espais disposaran d’uns contenidors per deixar les joguines que es vulguin donar per aquesta causa.

 

Urna solidària

Lamolla també ha explicat que aquesta campanya també inclou les urnes solidàries que recolliran aportacions econòmiques voluntàries que es destinaran a la compra de joguines noves que es regalaran a aquells infants que facin la carta als Reis.

Aquestes urnes solidàries es trobaran ubicades el pròxim dissabte 14 de desembre al pavelló poliesportiu on tindrà lloc el Festival de Patinatge del CHPA Cadí, que tindrà lloc de quatre de la tarda a nou del vespre; i dissabte 21 de desembre al Palau d’Esports en el partit de Lliga Endesa Femenina que enfrontarà Cadí La Seu i Spar CityLift Uni Girona, a les set de la tarda.

 

Som-hi Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta