Bernat Canut es queda a casa i dirigirà el Cadí La Seu la temporada 2020/2021.

El tècnic urgellenc seguirà entrenant una temporada més a Cadí La Seu.

En Bernat afrontarà el seu quart any dirigint la banqueta urgellenca i el vuitè formant part de Cadí La Seu. Portar l’equip a la seva millor temporada en la història arribant a unes semifinals de Copa de la Reina, aconseguint la tercera posició en lliga regular i participar en unes semifinals pel títol de lliga. Després assolint un grandíssim paper en l’any de debut a l’EuroCup Women, obtenint una nova classificació a la Copa de la Reina, lluitar de nou per assolir una nova participació en uns Playoffs pel títol de lliga… D’aquesta manera es va emplenant la trajectòria de l’entrenador més jove de la Liga Femenina Endesa i que tenim la sort de seguir gaudint al Palau d’Esports.

Un creixement constant que no es fa present solament en la trajectòria de club gràcies a la medalla de bronze aconseguida en l’Europeu U16 femení celebrat a Macedònia l’agost de l’any passat.

Finalitzar la temporada d’aquesta manera et deixa la sensació de que no hem acabat la feina.” remarca el tècnic urgellenc sobre la situació que hem viscut aquesta passada temporada. També destaca que “s’ha d’intentar passar pàgina i pensar ja en el futur tot i que sigui difícil parlar d’un futur en aquests moments.

La comunió equip-afició-ciutat seguirà sent el principal objectiu per Bernat Canut: “A dia d’avui el que m’il·lusiona més es la possibilitat de tornar a omplir el Palau i que equip i afició es puguin retrobar perquè ara mateix això sembla complicat. Espero que puguem afrontar una temporada amb reptes plens d’il·lusió. Amb moltes ganes de tornar a gaudir amb la nostra afició de dissabtes al vespre ja que això seria sinònim que tot aquest problema es va solucionant i que tornem a una relativa normalitat.

També fa referència a la possibilitat de tornar a repetir participació en l’EuroCup Women: “Espero que la sisena plaça d’aquesta temporada ens serveixi per repetir experiència europea però això no només depèn de nosaltres.”

Molta sort i èxits Bernat!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta