Bernat Canut seguirà al capdavant de la banqueta urgellenca

Bernat Canut i AE Sedis Bàsquet han arribat a un acord per seguir vinculats la pròxima temporada. El tècnic urgellenc complirà la seva novena temporada a les files de Cadí La Seu i la cinquena com a primer entrenador de l’equip.

Bernat Canut, l’entrenador més jove de la Lliga Femenina Endesa, ha sigut clau en aquests darrers anys plens d’èxit de Cadí La Seu i segueix eixamplant el seu nom arreu del país i Europa. No solament dirigint la banqueta del conjunt blanc-i-blau, sinó també mitjançant la confiança de la FEB dipositada en ell, sent ja un fix en els esquemes tècnics per dirigir seleccions inferiors del país. Medalla de bronze com a seleccionador de l’U16 i ara amb un nou Europeu per endavant dirigint la mateixa generació de noies, ara sent U18.

Renovacio Bernat 01
Bernat Canut celebrant la victòria en el debut a l’EuroCup Women la darrera temporada.

 

“És una satisfacció molt gran, quedar-se al SEDIS és quedar-se a casa i això sempre és molt bo. Encarem aquest projecte, el cinquè com a entrenador, amb la mateixa il·lusió, o més, que el primer.”, aquestes eren les primeres paraules de Bernat Canut en oficialitzar la seva renovació. Remarca el seu desig de veure un nou Cadí La Seu competitiu, aplicat i treballador, en vista a una Lliga Femenina Endesa cada cop més competida. Finalitzava fent menció a l’afició del Palau, la qual hem de fer que es senti orgullosa veient un equip que, guanyi o perdi, s’ho deixi tot a pista.

Per l’altra part, el president del club, Pere Porta esmentava que era una gran satisfacció renovar a un professional com en Bernat. Continuava remarcant que tot el que ens aporta, la confiança que tenim entre ambdues parts i la seva implicació amb el club no es paga amb diners. “També és un grau de responsabilitat per part nostra que en Bernat hagi volgut continuar en el projecte, ja que els temps són molt difícils en tots nivells, esportivament i econòmicament”, finalitzava.

Renovacio Bernat
Pere Porta i Bernat Canut un cop formalitzat l’acord de renovació.

 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta