Sedis Bàsquet junt amb els Jocs Special Olympics a La Seu d’Urgell i Andorra.

Sedis Bàsquet junt amb els Jocs Special Olympics a La Seu d’Urgell i Andorra.

Del 4 al 7 d’octubre es realitzen els Jocs Special Olympics a La Seu d’Urgell i Andorra.

Sedis Bàsquet hi estarà participant amb un equip de bàsquet, el qual iniciarà demà, dia 5 d’octubre, la seva participació a les 11:10 hores.

A més dels partits de bàsquet es realitzaran una sèrie d’activitats com un concurs de triples, un concurs de del mític joc “Two ball” i un clínic que impartirà Bernat Canut, entrenador de l’equip femení Cadí La Seu.

Això no es tot! El dissabte 6 d’octubre, a les 12:15, hi haurà un partit d’exhibició que enfrontarà als Veterans del FC Barcelona i Veterans del Sedis.

L’equip urgellenc tindrà a la seva disposició, a peu de pista, mites de la casa com: Josep Serrato, Franc Sansa, Pep Mora, Pep Vives, J.M. Cifuentes, Rafa Zorrilla, Salva Solsona, Carles Faràn, Josep Maria Comes, Héctor Beni, Marc Martret, Ricardo Calaff, Alan Machado, Josep Cifuentes, Frank Silla, Roger Vilaró, David Canut, Joan Lozano, Arseni Serra i Arnau Alberich.

La banqueta, com no podria ser d’altra manera, també estarà formada per un staff tècnic a l’alçada de l’esdeveniment: Tino Ruiz, Jesús Fierro i Jordi Serrato.

sedis-fcb_web

A continuació teniu la documentació per les activitats de bàsquet i l’horari de la resta d’activitats:

DOCUMENTACIÓ I FULLS D’INSCRIPCIÓ BASQUET.

HORARI RESTA ACTIVITATS ESPORTIVES.

Us convidem a assistir a les activitats que es realitzaran i poder disfrutar de les emocions i esforç dels jugadors. Millor qui ho intenta!

Compartir

ens Deixa una resposta