Sedis Caditours i la Mini Copa, una experiència única i inigualable.

Sedis Caditours i la Mini Copa, una experiència única i inigualable.

En tot aquest gran esdeveniment que es la Copa de la Reina està reservada una oportunitat pels equips formatius dels clubs participants per gaudir d’una experiència única. És el cas del nostre infantil femení A, l’equip entrenat per Xevi Calm posarà rumb a Salamanca dijous amb la il·lusió dins les maletes.

Parlem amb en Xevi Calm sobre l’experiència de viure una nova Mini Copa de la Reina:

minicopa_2020_img1

Quin es l’objectiu de l’infantil femení en aquest torneig?
L’objectiu de l’equip en aquesta competició, bàsicament i principalment, és que les jugadores gaudeixin de l’experiència i d’aquests tres dies de convivència entre elles i entre els tretze equips participants restants. L’any passat recordo que a Vitòria hi va haver un ambient espectacular dins i fora del pavelló, per la ciutat, màxim respecte i felicitat entre aficions… les jugadores que van poder viure l’experiència els hi va ser molt gratificant.

I en l’àmbit competitiu, que ens hi trobarem?
Segurament serem un dels equips amb menys potencial, sobretot en la part física. Ens trobarem amb equips molt més potents que nosaltres físicament i que, fins i tot, el seu objectiu no és altre que el d’acabar participant en els campionats d’Espanya d’enguany. En aquest sentit per nosaltres és molt difícil competir i veient els equips que ens han tocat encara més.

“Geieg Uni Girona i Stadium Casablanca són uns planters amb molt potencial que es troben en ciutats molt més grans que la Seu, on poden captar moltes jugadores i fins i tot seleccionar-les. L’equip d’Álqazeres ja el coneixem, ens hi vam enfrontar l’any passat i és un equip amb jugadores molt competitives i competents. Intentarem competir al màxim possible però conscients d’on anem a jugar i contra quins equips jugarem.

El principal objectiu és que les jugadores gaudeixin de l’experiència i de tot el que envolta la Copa de la Reina. També voldrem estar a prop del Cadí La Seu per fer afició i sobretot unió de club.” acaba reafirmant el tècnic vigatà.

 

Per tant, Sedis Caditours presenta els següents noms per competir i gaudir la Mini Copa:

Jugadores: Laia Capellas, Anna Juanmartí, Erika Garcia, Jana Caminal, Laura Limones, Laia Limones, Paula Cornes, Abril Miguelsanz, Maria Picart, Júlia Carrillo, Lara Muñoz i Ester Marquet
Entrenador: Xevi Calm
Ajudant tècnic: Jose Luis Limones
Delegada: Mari Fusté

Partits i horaris

JORNADA 1: Mann Filter Casablanca VS Sedis Caditours
Dia: Divendres 6 de març
Hora: 9:00
Pavelló: Julián Sánchez

JORNADA 2: Spar Citylift Uni Girona VS Sedis Caditours
Dia: Divendres 6 de març
Hora: 11:30
Pavelló: Würzburg

JORNADA 3: Sedis Caditours VS Nissan Al-Qázeres Extremadura
Dia: Divendres 6 de març
Hora: 14:00
Pavelló: Julián Sánchez

 

Som-hi Sedis Caditours!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta