Sedis Hidrology enceta la pretemporada aquest dijous amb noves incorporacions de la casa.

El SEDIS HIDROLOGY comença la pretemporada 18/19 aquest dijous un any més sota la direcció tècnica de David Vallvé i Arnau Alberich amb la tornada al club de joves jugadors urgellencs que reforçaran les línies interiors i exteriors.

L’Edu Vives tornarà a vestir de blanc i blau aquesta nova temporada i compartirà vestidor amb el seu germà petit, el Pol Vives, que torna al club que el va veure créixer com a jugador des de molt petit fins que va fer el salt a les categories inferiors del FC Barcelona.

En Xavi Miñambres combinarà la seva feina al staff tècnic de Cadí La Seu amb la seva faceta de jugador d’Hidrology i estarà a disposició de Vallvé i Alberich el màxim de partits possibles. En Xavi tornarà al club després d’haver jugat a equips de Barcelona coincidint amb la seva etapa universitària.

Un altre jugador que s’incorporarà a la disciplina del primer equip masculí del club serà en Sergi Serrato. El jove jugador del Sedis farà el salt des del seu equip, el junior interterritorial, per a estar a disposició dels tècnics el màxim de partits que el calendari ho permeti. El Sergi ha destacat aquest estiu amb la selecció d’Andorra al campionat Europeu U16 categoria C, on ha estat escollit millor jugador del torneig (MVP) després de ser una peça clau per aconseguir l’or al torneig.

Per altra banda, el Marc Lara continuarà amb la recuperació del trencament de lligaments al genoll que el va mantenir apartat de pistes el tram final de la passada temporada.

El SEDIS HIDROLOGY començarà la lliga el 29/09 a casa contra el Club Bàsquet Navàs, una lliga, la Primera Catalana, que aquest any s’ha vist reduïda a 14 equips, el que la farà més atractiva a la vegada que complicada.

Així doncs, l’equip estarà format per:
Pol Ausàs, Jordi Serrato, Oriol Lara, Marc Lara, Pol Vives, Xavi Miñambres, Sergi Serrato, Sergi Ribes, Cristian Jorge, Edu Vives, Nil Bregolat i Víctor Seguín.

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta