Sònia Garcia, Laia Turu i Júlia Palomo, jugadores del júnior femení, faran la pretemporada amb Cadí La Seu.

Sònia Garcia, Laia Turu i Júlia Palomo, jugadores del júnior femení, faran la pretemporada amb Cadí La Seu.

Les joves jugadores urgellenques s’incorporaran des del primer dia d’entrenament junt amb la resta de l’equip a excepció de Bernat Canut, degut al seu compromís amb la selecció U16 espanyola femenina, i Sydney Wiese, encara disputant la WNBA amb Los Angeles Sparks, aquest dilluns 26 d’agost. L’últim entrenament que faran de pretemporada serà el diumenge 15 de setembre, ja que el dia següent dona inici el curs escolar. L’objectiu no és un altre que aconseguir que les jugadores de la base tinguin com a possible objectiu poder arribar al primer equip. És un primer pas per valorar i avaluar les possibilitats de poder tenir jugadores de la base que nodreixin l’equip professional. Les tres jugadores del Sedis Esquitx han fet i estan fent tot l’estiu un treball físic de condicionament controlat pel preparador físic Xavi Miñambres i l’entrenador, en Bernat Canut.

Les protagonistes ens donen la seva opinió:

Sònia Garcia: “Molt contenta que el club m’hagi donat aquesta oportunitat que intentaré aprofitar al màxim per millorar al costat d’unes grans jugadores i uns grans professionals. Seguint les instruccions del Xavi ens hem començat a preparar per a la pretemporada amb la màxima il·lusió i esforç!

Laia Turu: “És una gran oportunitat que no havia imaginat que podria tenir. Moltes ganes d’aprendre de les jugadores i els entrenadors del Cadí La Seu i millorar el màxim possible per així poder ajudar més durant la lliga al nostre equip. Ja hem començat a preparar-nos físicament aquest estiu i em fa molta il·lusió aquesta experiència, tot i el respecte que sento, intentaré gaudir-ne tot el que pugui i no restar a la pista.

Júlia Palomo: “Durant aquest estiu hem estat treballant amb l’ajuda del Xavi i tinc moltes ganes d’aprofitar al màxim aquesta oportunitat. Espero aprendre moltes coses tant del Bernat com de totes les jugadores.

Georgina Bahí, capitana de Cadí La Seu, veu amb bons ulls la incorporació de les jugadores a la pretemporada: “Crec que és una molt bona idea per part del club que les noies de la cantera puguin viure de primera mà el dia a dia del primer equip. És una oportunitat per elles de poder treballar i aprendre de jugadores professionals i també així mostrar a la resta de la cantera que amb esforç i treball poden arribar premis i oportunitats com aquesta.

També, des de Macedònia, ens en parla l’entrenador, Bernat Canut: “Fa temps que aquestes jugadores venen treballant bé. Han seguit un pla físic exigent durant tot l’estiu per arribar el primer dia amb garanties. Està clar que encara no estan preparades ni tècnicament ni tàcticament. Tampoc les hi podem exigir això, tenen 16 anys. Però volem veure si són capaces d’aguantar en l’àmbit físic i en cas que sigui així, seguir treballant amb elles durant la temporada. El temps dirà.

A gaudir de l’experència i a per totes noies. Seguim creixent!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta