Un segon quart brillant per assegurar la quarta victòria

El Cadí la Seu ha derrotat a l’Embutidos Pajariel Bembibre per 84 a 67 gràcies a un excel·lent segon període (23 a 9). Les jugadores més destacades han estat la Leigha i la Maggie amb 17 punts. Per part del Bembibre, Garraud i Balogun amb 19 punts cadascuna.

 

Primera part: la igualtat es trenca al segon quart

El Bembibre, motivat pel canvi d’entrenador, ha sortit al parquet amb les idees clares i amb encert des de la línia de 3. Garraud i Balogun han sumat 4 triples en un tres i no res, però el Cadí no ha permès que les lleoneses es posessin per davant. 7 punts de la Lotta i 6 de la Carmen i la Leigha feien que el Cadí acabés el primer quart per sobre al marcador (23-22).

Al segon període és quan el partit s’ha trencat. 11 punts de la Leigha i 7 de la Sierra han permés al Cadí aconseguir un parcial de 15 a 2 en 5 minuts. Bea Pacheco no trobava solucions, i tot i els punts de Matias i Toussaint, el partit anava a vestidors amb un clar domini urgellenc (46-31).

Fotografia: Agustí Peña

 

Segona part: segueix el vendaval ofensiu

El Bembibre ha començat el tercer quart exhibint una defensa zonal 2-3 força mòbil, perseguint la pilota i col·lapsant la pintura. Això i 6 triples consecutius han permès a les lleoneses atansar-se a 10 punts, però ràpidament ha reaccionat el Cadí gràcies a la bona connexió estadounidenca Bair-Brown. L’entrada de la Sara amb 2 triples gairebé seguits ha donat ales al Cadí i amb una cistelles final marca de la casa de l’Elise s’ha tancat el quart amb un còmode 70 a 53.

La Maggie i la Sierra han seguit fent mal des de la pintura i la línia de 3 respectivament, donant un màxim avantatge de 21 punts a favor del Cadí. Malgrat la lluita de Martín i Matias, el Bembibre no ha pogut reaccionar a temps i el Cadí ha acabat emportant-se el partit per un clar 84 a 67.

Excel·lent partit de tot l’equip, amb un bàsquet molt coral, fet que es demostra amb 16 assistències repartides i 25 punts anotats per part de les jugadores de banqueta.

 Fotografia: Agustí Peña

 

CADÍ LA SEU (84):Elise Ramette 2, Ana Palma 3, Carmen Grande 11, Sara Hinriksdottir 10, Veronika Remenarova 3, Zoe Hernández 0, Lotta-Maj Lahtinen 11, Leigha Brown 17, Margaret Bair 17, Sierra Campisano 10.

EMBUTIDOS PAJARIEL BEMBIBRE (67): Jaye 0, Garraud 19, Balogun 19, Senicar 2, Martín 9, Matias 13, Moya 0, Toussaint 5.

Parcials: 23-22, 23-9, 24-22, 14-14
Àrbitres: De Lucas, Gómez, Villanueva.
Incidències: Partit corresponent a la desena jornada de la Lliga Femenina Endesa disputat al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell.

Imatges del partit: Agustí Peña.

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

ens Deixa una resposta