Yurena Díaz participarà en el concurs de triples El Corte Inglés a la Supercopa Endesa d’enguany.

La jugadora canària, que defensarà per tercera temporada consecutiva la samarreta de Cadí La Seu, es converteix en la primera jugadora del nostre equip que participarà en un concurs de triples El Corte Inglés organitzat per l’ACB, a la Supercopa Endesa. En la penúltima edició del torneig, l’organització va sorprendre a tothom al convidar a una jugadora al concurs de triples per primer cop. Aquesta jugadora va ser la Patricia Cabrera, també canària i exjugadora de Cadí La Seu, i que també va participar en la darrera edició.

L’esdeveniment es celebrarà el penúltim cap de setmana d’aquest mes de setembre, els dies 21 i 22, al Wizink Center de Madrid.

La Yurena ens explica com afronta la seva participació: “Em fa molta il·lusió ja que només trien una jugadora cada any perquè participi en el concurs. Per a mi és tot un honor ser l’escollida d’aquest any i intentaré fer-ho igual de bé o millor que la meva companya Patri Cabrera. Crec que serà una experiència molt diferent, em ve molt de gust viure l’ambient i els partits interessants de bàquet que es disputaran. No és la primera vegada que aniré a veure la Supercopa, però òbviament si la primera vegada des de dins i formant part de l’esdeveniment. Hi vaig amb moltes ganes i a intentar fer-ho el millor possible, a veure si surt un bon dia des de la linia de 6,75!

A causa del compromís amb aquest esdeveniment tan especial, la Yurena no estarà disponible per l’últim partit de pretemporada davant el Valencia Basket a Mollerussa, programat pel diumenge 22.

A gaudir molt de l’experiència, et seguirem de ben aprop Yurena!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta