Cadí La Seu començarà la LF 2016/2017 visitant al campió Perfumerias Avenida i debutarà al Palau d’Esports el 1 d’Octubre rebent a IDK Gipuzkoa

Amb el sorteig del calendari i l’assignació de les jornades i rivals de la nova Lliga Femenina comença el compte enrere per la posada en escena del CADÍ LA SEU de la temporada 2016/2017.

Aquest sorteig celebrat aquest migdia a Madrid, en la seu de la FEB, ha deparat que CADÍ LA SEU comenci la temporada, el 28 de setembre, visitant a l’actual campió, i favorit novament a revalidar el títol, PERFUMERIAS AVENIDA de Salamanca.

El debut al Palau d’Esports serà el diumenge 2 d’octubre rebent a l’equip basc IDK GIPUZKOA. El derbi català davant l’Uni Girona de la 1era volta, serà en la jornada 12, es jugarà al Palau d’Esports el 10 de desembre, i la primera volta finalitzarà el 17 de desembre amb visita a Bembibre.

taniaperez

Tània Pérez, capitana de l’equip.

La segona volta començarà el 7 de gener de 2017 i la lliga regular finalitzarà el 1 d’abril jugant al Palau d’Esports rebent a l’equip castellà de Bembibre.

CADÍ LA SEU ja te planificada la pretemporada:

Les jugadores arribaran a La Seu d’Urgell el 22 i 23 d’agost per començar a treballar, sota les ordres de Joan Carles Pié, el dimecres 24 d’agost després d’haver passat les corresponents proves i revisions mèdiques i físiques.

En quan als partits que CADÍ LA SEU disputarà com a preparació a l’inici de la LF 2016/2017, ja estan confirmats els següents partits:

2 de setembre a Pamiers (França) davant el TMG TOULOUSE
10 o 11 de setembre a Saragossa davant MANN FLTER
17 o 18 de setembre al Palau d’Esports rebent a MANN FILTER
25 de setembre al Palau d’Esports final de la Lliga Catalana Femenina davant SPAR UNI GIRONA.

És possible que hi hagi un partit més que encara s’està gestionant.

Un dels objectius de CADÍ LA SEU serà intentar acabar la 1era volta entre els 8 primers classificats que jugaran el 21 i el 30 de desembre l’eliminatòria de quarts de final prèvia de classificació per la fase final de la Copa de la Reina.

Les Brunckhorst, Vilaró, Pérez, Montoliu, Arrojo, Aliaga, Bahi, Lo, Tirera, Begic i Escuert, que ja estan treballant amb el pla de treball previ que han rebut del cos tècnic, tindran 5 setmanes de treball conjunt per iniciar una il•lusionant i nova temporada Lliga Femenina de CADÍ LA SEU.

cadi1      esportcat3    La_Seu_escut      logo_diputacio      ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta