Cadí La Seu competirà per 15ena temporada en la Lliga Femenina

CADÍ LA SEU competirà en la LF 2016/2017. Amb aquesta nova participació en l’èlit del bàsquet femení estatal l’equip de l’A.E. SEDIS BÀSQUET comptabilitzarà la 15ena temporada competint en la LF i es converteix en el segon equip més “veterà” de la competició, per darrera de Perfumerias Avenida.

La Junta Directiva de l’A.E. SEDIS BÀSQUET va complir amb tots els requisits que la FEB ha sol•licitat, en la normativa de competició de la Lliga Femenina, per poder inscriure a CADÍ LA SEU, la setmana passada.

Després d’aquesta confirmació ja es comencen a configurar les dates d’inici de la pretemporada de CADÍ LA SEU. Les jugadores estan citades a La Seu d’Urgell per començar el treball de pretemporada el dimecres 24 d’agost. La primera jornada de la LF esta prevista pel dimecres 28 de setembre. Per tant la plantilla dirigida per Joan Carles Pie tindrà 5 setmanes de treball per preparar el començament de la competició.

La LF 2016/2017 presenta modificacions en el seus formats competitius.

Per una banda la classificació per jugar la fase final de la Copa de La Reina tindrà dos “fases”. Primer la primera volta de la lliga regular de la que es classificaran 8 equips, els vuit primers classificats, per jugar una eliminatòria de quarts de final a doble partit, anada i tornada, amb sorteig pur de la que sortiran els 4 equips que jugaran la fase final de La Copa de La Reina.

Per altra banda el Play-off pel títol de la LF el jugaran els 6 primers classificats al final de la lliga regular. Els dos primers classificats es classificaran directament per jugar les semifinal i els classificats del 3er al 6e lloc jugaran els 4ats de final, aparellats 3er contra 6e i 4at contra 5e. Totes les eliminatòries de Play-off seran al millor de 3 partits.

La LF s’iniciarà el 28 de setembre i finalitzarà el 1 d’abril. La primera volta acabarà el 17 de desembre, i l’eliminatòria de 4ats de final de la Copa de La Reina es jugarà el 21 de desembre, anada, i el 30 de desembre, la tornada.

Nova temporada il•lusionant de CADÍ LA SEU d’un projecte que tindrà en l’equip moltes cares conegudes, repeteixen 6 jugadores de la temporada passada (Tània Pérez, Andrea Vilaró, Marta Montoliu, Belén Arrojo, Georgina Bahi i Carla Escuert), i tot l’staff tècnic dirigit per Joan Carles Pié, i s’afegeixen les 5 noves incorporacions de la plantilla (Svenja Brunckhorst, Laura Aliaga, Nogaye Lo, Ana Begic i Meiya Tirera) que treballaran i lluitaran per continuar mantenint el magnífic nivell de joc de les darreres temporades.

cadi1      esportcat3    La_Seu_escut      logo_diputacio      ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta