Svenja Brunckhorst, base Alemanya, nova Jugadora pel CADÍ LA SEU 2016/2017

Brunckhorst es una base de 1,79 d’alçada amb unes condicions físiques i de treball excepcionals que busca noves experiències i motivacions a la seva carrera professional

Svenja Brunckhorst ha signat com a nova base de CADI LA SEU la jove, 24 anys, però ja experimentada base alemanya ha decidit deixar el seu país i el seu equip, TSV 1880 Wassenburg, de les darreres 6 temporades.

Brunckhorst es una base de 1,79 d’alçada amb unes condicions físiques i de treball excepcionals que busca noves experiències i motivacions a la seva carrera professional, i ha fet cas als consells de les seves companyes, i ex Cadi, Marlou De Kleijn i Tina Steen de venir a la LF i en concret a CADI LA SEU, per tenir una millora competitiva i de qualitat de treball que continuïn desenvolupant el seu potencial.

Brunckhorst, que també és capitana de la selecció d’Alemanya, destaca en el joc per la seva gran ètica de treball i de complicitat amb el joc d’equip no estalviant cap esforç en el treball defensiu a tota la pista, i a més també aprofita la seva habilitat i condicions físiques per ser bona directora de joc i habil jugadora de 1×1 ofensiu així com tenir un més que acceptable tir de 3 punts.

Brunckhorst ha jugat amb el seu equip, el Campió alemany TSV 1880 Wassenburg, també l’Eurocup en la que en aquesta darrera edició ha aportat al seu equip 10,2 p.p.p., 2,5 rebots p.p. i 2,5 assistències p.p..

Finalment la Comissió esportiva ha pogut tancar l’acord amb la jugadora alemanya després d’acostar les posicions en els darrers dies.

Amb aquesta incorporació la plantilla de l’equip la formen en aquests moments:
Svenja Brunckhorst, Andrea Vilaró, Tania Perez, Belen Arrojo, Marta Montoliu, Laura Aliaga, Geo Bahi, Meiya Tirera, Nogaye Lo, Ana Marija Begic i Carla Escuert

La Comissió esportiva del club prepararà ara la pretemporada de l’equip, després de la publicació de la normativa de competició de la LF 2016/2017, en la que destaquen els canvis que la competició tindrà i que suposarà que més equips puguin optar a tenir opcions d’entrar a jugar a La Copa (classificaran els 8 primers equips del final de la 1era volta de la LF que jugaran una eliminatòria a doble partit de la que en sortiran els 4 que jugaran la fase final, tot amb sorteig pur i sense caps de sèrie) i a la vegada es classificaran per jugar el Play-off final al títol els 6 primers classificats al final de la lliga regular, de manera que el 1er i 2on jugaran directament les semifinals mentre que del 3er al 6e jugaran una eliminatòria prèvia, sempre a 3 partits. Així la LF començarà el 28 de setembre i acabarà la fase regular el 1 d’abril.

cadi1      esportcat3    La_Seu_escut      logo_diputacio      ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta