Cadí La Seu enceta la pretemporada amb Bernat Canut al capdavant de la direcció tècnica de l’equip.

El CADÍ LA SEU torna a l’activitat aquest dilluns amb les revisions mèdiques de les integrants de l’equip que defensarà la samarreta del club en la seva quinzena temporada a la LF1, màxima categoria del basquetbol femení espanyol i dimecres l’equip iniciarà el treball físic i tàctic.

Durant la primera setmana de feina l’epicentre del treball serà el pavelló vell de La Seu d’Urgell. Aquesta circumstància respon a les tasques de millora que l’ajuntament està fent al parquet del Palau d’Esports de la ciutat.

Bernat Canut, actual segon entrenador de l’equip, assumirà la direcció del conjunt en el tram inicial de la temporada, amb el suport de Pol Salanova en la preparació física i Xevi Calm en les tasques de fisioterapeuta. Aquest fet respon a la baixa provisional del primer entrenador, Joan Carles Pié, que s’ha de sotmetre a un tractament mèdic per combatre una dolència que li ha estat detectada recentment i que l’obliga, per ara, a guardar repòs. Pié i Canut, però, estan en contacte constant i, en aquest marc, Sedis Bàsquet confia plenament en el treball del jove tècnic, format com a jugador i entrenador al club. Bernat Canut ha treballat al costat de Joan Carles Pié en les darreres dues temporades, i també d’Andreu Bou i Miguel Àngel Ortega.

Els deu primers dies de posada a punt es faran íntegrament a la Seu i rodalies, tant en el pavelló vell com al Palau d’Esports o diferents paratges a l’aire lliure que serviran a les components de l’equip per oxigenar-se. La plantilla està formada per Yurena Díaz (Campus Promete), Macarena Díaz (Marghera italià D2), Andrea Vilaró, Marta Montoliu, Ariadna Pujol (Universitat de South Florida), Mehryn Kraker (Green Bay-Wisconsin University), Georgina Bahí, Nogaye Lo, Caitlyn Ramírez (Troy University) i Shereesha Richards (Zamarat).

El primer partit de pretemporada està programat per al dia 2 de setembre a Pàmiers (Arieja) contra el Tolosa de la segona divisió femenina francesa. La presentació oficial de l’equip es farà a la Seu, el 16 de setembre, contra el Tarbes de la Lliga Femenina de Bàsquet francès.

* El club prega que es respecti al màxim la intimitat del tècnic Joan Carles Pié davant el caràcter sensible i privat del procés mèdic que segueix.

cadi1      esportcat3    La_Seu_escut      logo_diputacio      ara-lleida4

Compartir

1 comentari

  • Maite gonzalez
   22 d'agost de 2017
   1:27 pm

   Tota la força del mon pel joan carles desitjant que es recuperi aviat i molta sort bernat, ho faràs be , segur.
   Molts ànims a tots.

   Reply

ens Deixa una resposta