Cadí La Seu VS Tarbes Gespe Bigorre disputaràn el memorial Jesus Cervos aquest dissabte 9 de setembre al Palau d’Esports a les 17:30 hores

Primera oportunitat de veure en acció al Palau d’Esports al CADÍ LA SEU 17/18 en el partit de pretemporada que jugarà dissabte 9 de setembre a les 17:30 hores rebent al TARBES GESPE BIGORRE de la LF1 Francesa.

Després de dues setmanes i mitja de treball CADÍ LA SEU continua amb la preparació de la 15ena participació en la LF1 que s’iniciarà el cap de setmana del 30/09 i 01/10 a Madrid amb la celebració de l’OPEN DAY. Arriba el segon partit de pretemporada. Per primera vegada els aficionats locals podran veure en acció a la plantilla que prepara Bernat Canut, i sobretot comença a calibrar el joc que poden donar en una nova temporada en l’elit del bàsquet femení.

Davant un rival amb jugadores importants com la ex-Cadi Ana Suarez o l’internacional francesa Aby Gaye, CADÍ LA SEU voldrà mostrar el camí i joc que es pretén que siguin el senyals d’identitat, per aquesta nova temporada, i que no ha de variar del que ja esta sent l’estil CADÍ LA SEU. Plantilla novament jove, amb talent, físic i ganes, moltes ganes, de treballar, evolucionar, disfrutar i fer disfrutar.

La primera sensació de l’equip és molt positiva. La confecció de la plantilla s’esta acoblant be i les “polivalències” i talents que les jugadores mostren s’ajusten al que es buscava.

La direcció de Yurena Diaz, que cada dia que passa esta més a prop del seu estat òptim de joc i forma, que estarà complementada per Vilaró o Rosset deixen la posició de direcció ben coberta. La línia exterior esta plena de talent ofensiu i de físic poderós amb Rosset, Vilaró, Montoliu, Kraker, Pujol i Boquete (aquestes 3 ultimes poden ocupar i jugar també en diverses posicions) que facilitaran transicions, tir exterior i decisius 1×1, i com no un treball defensiu incansable. I el joc interior també ha guanyat en múscul i consistència. Bahi guiarà a les companyes cap a “l’idea” del joc que sabran interpretar les Ramírez, Nogaye Lo i Richards, que s’espera que la setmana vinent ja s’incorpori a l’equip, amb moltes opcions de ser rapides, agressives i dures en les pintures del partit.

Captura

cadi1      esportcat3    La_Seu_escut      logo_diputacio      ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta