Georgina Bahi continuarà una temporada més a Cadí La Seu

Finalment s’ha tancat l’acord de renovació perquè Georgina Bahi continuï sent una temporada mes jugadora de la plantilla de CADÍ LA SEU.

Després de signar la millor temporada en l’equip, 11,8 p.p.p., 4,9 r.p.p. i 11,7 de valoració en 30 minuts de joc, Georgina Bahi ha acceptat continuar formant part de l’equip, en el que serà la capitana, i sumarà la 5ena temporada com a jugadora de CADÍ LA SEU.

Bahi també ha aconseguit en aquesta temporada ja acabada debutar en la selecció Espanyola absoluta.

Des del club s’està plenament satisfets d’haver aconseguit tancar aquesta renovació de Bahi ja que cada temporada ha donat un molt bon rendiment en el joc , a part de la implicació en el treball diari i la bona actitud dins de les plantilles. Bahi s’uneix a Vilaró, Nogaye Lo i Marta Montoliu en la plantilla de CADÍ LA SEU per la temporada 2017/2018, que continuarà dirigint Joan Carles Pie per 3era temporada.

Des del club és continua treballant per completar la plantilla. Un dels primers objectius es apuntalar la posició de base amb, a ser possible, dues bases estatals, joves, de la màxima fiabilitat i de llarg recorregut. Complementar el joc exterior amb jugadores joves estatals de talent i molta projecció. En el joc interior és on segurament hi haurà d’haver alguna jugadora estrangera.

Mantenir la filosofia de màxima presencia de jugadores catalanes i estatals que tants bons resultats esta donant a l’equip en les darreres temporades per fer viable la continuïtat del projecte, que serà aquesta temporada el 2on més veterà de la LF1, és el full de ruta marcat en el club.

cadi1      esportcat3    La_Seu_escut      logo_diputacio      ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta