Ariadna Pujol primer fitxatge de Cadí La Seu per la temporada 2017/2018

CADÍ LA SEU incorpora a la polivalent jugadora catalana ARIADNA PUJOL formada a Mataró i que ha acabat el seu cicle NCAA a la universitat de South Florida (USF) aquesta temporada.

ARIADNA PUJOL és una jugadora exterior de 1,85 d’alçada que pot ocupar qualsevol posició del joc exterior de l’equip. Integrant de totes les seleccions espanyoles de formació des de la U16 i fins a la U20 jugant tots els europeus i mundials que es van disputar en el seu període de seleccions.

Seguint la filosofia dels darrers anys, CADÍ LA SEU incorpora joves jugadores amb talent, condicions físiques i ambició per rellançar les seves carreres a partir del treball de l’equip i dels bons resultats que s’estan aconseguint en les darreres temporades en la LF1.

Ariadna Pujol i SEDIS BÀSQUET han signat un contracte que uneix a la jove jugadora amb l’equip de la LF1 per dues temporades.

Amb aquesta incorporació CADÍ LA SEU va agafant forma i Joan Carles Pie ja compta en aquests moments amb Ariadna Pujol, Andrea Vilaró, Marta Montoliu, Nogaye Lo i Georgina Bahi. 5 jugadores catalanes.

Des de la comissió esportiva del club continuen valorant les diferents opcions que dona el mercat i l’objectiu es centra en la posició de base, en la que es pretén incorporar jugadores estatals del màxim nivell per garantir-ne la bona cobertura de la posició, i el d’una jugadora interior versàtil però intimidadora a l’hora.

cadi1      esportcat3    La_Seu_escut      logo_diputacio      ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta