Yurena Diaz serà una de les bases de Cadí La Seu per la temporada 2017/2018

La base Yurena Diaz de 24 anys, 1,78 d’alçada i formada en la base del CB Islas Canarias, serà una de les dues bases de l’equip per la temporada 2017/2018.

La jove base canària va debutar en la LF1 als 16 anys i ha estat internacional en totes les seleccions espanyoles de formació havent guanyat 7 medalles. 4 d’or, 2 de plata i 1 de bronze en les diferents competicions representant a les seleccions estatals en las que ha estat convocada des de la U16 a la U20.

A nivell de clubs la seva trajectòria ha estat vinculada al CB Islas Canarias fins la temporada 2014/2015, jugant amb l’equip de la LF del club des de la temporada 2009/2010. La temporada 15/16 la va jugar a França i Polonia i la temporada passada va fitxar pel Campus Promete amb el que no va poder debutar per una inoportuna lesió de la que ja esta totalment recuperada.

La jove base canaria es vincula a SEDIS BÀSQUET per dos temporades.

Amb aquesta incorporació es va seguint el “full de ruta” marcat en la construcció de l’equip. Joves amb talent, ambició, projecció i estatals. Fins aquests moments les sis jugadores que ja formen part de la plantilla de CADÍ LA SEU per la temporada vinent son: Yurena Diaz, Andrea Vilaró, Marta Montoliu, Ariadna Pujol, Nogaye Lo i Georgina Bahi.

El club segueix treballant en la construcció de l’equip per acabar de lligar les 10 jugadores que han d’acabar de formar la plantilla. De les 4 jugadores que falten per tancar l’equip s’està sondejant el mercat buscant una base, una jugadora de perímetre i dos interiors.

Per altra banda també s’està treballant en la renovació del cos tècnic de l’equip i Bernat Canut seguirà una temporada mes treballant a les ordres de Joan Carles Pie ajudant en la preparació de l’equip.

cadi1      esportcat3    La_Seu_escut      logo_diputacio      ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta