Georgina Bahí, Nogaye Lo i Svenja Brunckhorst convocades amb les seves seleccions.

Tres seran, finalment, les jugadores que estaran amb les seves seleccions absolutes convocades per jugar els partits de la ronda final del Pre-europeu del 2017: GEORGINA BAHÍ i NOGAYE LO han estat convocades per viatjar i jugar amb la selecció espanyola el partit que el dia 19 han de jugar a Finlàndia. Per Georgina Bahí és la primera convocatòria amb la selecció absoluta després del bon inici d’aquesta LF.

Nogaye Lo repetirà convocatòria després d’haver assistit i jugat en les eliminatòries de la temporada passada, i finalment Belén Arrojo, que esta firmant el millor inici de LF de la seva carrera, es baixa d’aquesta convocatòria per lesió i ja no va poder participar en el partit d’aquest dissabte passat a Madrid en el que CADÍ LA SEU sumava una victòria importantíssima en la prorroga derrotant al CREF HOLA de Tamara Abalde 63-65.

foto arrojo

Belén Arrojo es perd la convocatòria.

SVENJA BRUNCKHORST marxarà fins a Alemanya per jugar amb la selecció del seu país els partits que ha de jugar contra Ucraïna i contra Luxemburg el 19 i el 23 de novembre. Svenja és la capitana i habitual en les convocatòries de la selecció Alemanya.

La LF, com totes les lligues d’Europa, pararà per aquesta “finestra FIBA de seleccions” la setmana del 19-20 de novembre. Bahí i Lo tornaran a estar treballant amb l’equip el dilluns dia 21 de novembre per preparar la propera jornada de la LF, que serà la 10ena, en la que CADÍ LA SEU rebrà al Palau d’Esports, el diumenge 27 de novembre a les 18:00 hores, a l’equip 3er classificat actual de la LF LOINTEK GERNIKA BIZKAIA. Brunckhorst arribarà a La Seu el dijous 24 de novembre.

cadi1      esportcat3    La_Seu_escut      logo_diputacio      ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta