Prèvia Jornada 9 Lliga Femenina, visitem al CREF HOLA de Madrid.

CADÍ LA SEU visitarà al CREF HOLA de Madrid en la jornada 9 de la LF. Un equip amb perspectives més grans i altes de la classificació que ocupa actualment. A Madrid les jugadores de Joan Carles Pie es retrobaràn amb Tamara Abalde, companya d’equip la temporada passada, ja que la gallega aquesta temporada ha canviat La Seu d’Urgell per Madrid.

Després de les dues victòries consecutives, que a més han estat clares i fins i tot contundents, CADÍ LA SEU ha retrobat la confiança i moral que s’havia disminuït una mica en l’inici de temporada, i sobretot després de les 3 derrotes seguides acumulades de la jornada 4 a la 6. Aquesta recuperació de la plantilla amb la mitja d’edat més jove de la LF, amb 23,5 anys, queda ben reflectida en les estadístiques globals de l’equip en aquestes 8 primeres jornades. Amb 48% d’efectivitat en els tirs de 2 punts, que suposa ser el 3er millor equip en aquest apartat, un 33% en tirs de 3 punts, sent el 4rt millor equip de la LF, un 80% en tirs lliures, liderant aquest apartat i una valoració mitja de 69,1, que també suposa ser el 3er millor equip de la LF i finalment amb un promig de 67,3 punts a favor per partit que també suposa ser el 3er millor atac de la competició.

Per tant l’evolució de l’equip és la prevista. Anar millorant i creixent amb el pas de les setmanes i la competició per intentar mantenir les il·lusions de competir per la classificació de La Copa de La Reina, en aquesta primera volta, i poder lluitar per jugar el Play-off en el final de la temporada, i d’aquesta manera continuar sent un equip difícil de batre durant la competició. Sempre sota les claus d’identificació de la força de l’equip. Aquest inici de temporada les aportacions de Pérez, Arrojo, Bahí i Tirera, que ja son moltes “pistoles” per aturar dels contraris, i no una única o dues referencies com tenen molts equips, estan donant molta serietat i continuïtat al joc de l’equip, i segur que les Brunckhorst, Vilaró, Montoliu, Williams i Lo s’aniràn afegint a l’aportació regular de l’equip per mantenir el bloc conjuntat i competitiu davant qualsevol rival.

Per aquest partit a Madrid, que es jugarà el dissabte 12 a les 19:30 hores, CADÍ LA SEU haurà de tancar be l’accés de les zones ja que la, fins ara, MVP de la competició la pivot Destiny Williams és una especialista del rebot a les dues anelles i acredita fins aquesta jornada 13,5 rebots per partit i 17,88 punts, ben acompanyada de les ratxes de Pye en les tasques d’anotació fins aquest moment. Un equip que té més qualitat que la que ha mostrat fins ara i que esperem que la defensa i joc de CADÍ LA SEU puguin aturar en aquesta jornada.

DISSABTE 12 DE NOVEMBRE 19:30 hores

CREF HOLA!CADÍ LA SEU

previa_jornada9


El partit es podrà seguir en directe per CANALFEBTV el dissabte 12 de novembre a les 19:30.

cadi1      esportcat3    La_Seu_escut      logo_diputacio      ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta