Prèvia Jornada 21 Lliga Femenina, anem cap a Zamora.

Comença l’últim mes de la fase regular de la LF1 i CADÍ LA SEU s’enfrontarà a Zamora a l’equip local el dimecres 1 de març a les 20:30 hores. El partit es podrà seguir en directe per CANALFEB.

El partit tindrà la seva dosis de dificultat ja que el QUESOS EL PASTOR esta immers en la lluita per evitar el descens de categoria tot i que te dues victòries d’avantatge sobre del 13e classificat el CREF HOLA, que marca el descens en aquets moments amb 4 victòries.

CADÍ LA SEU ha preparat la setmana, amb doble jornada, i el partit en particular amb la clara intenció de lluitar per una nova victòria que continuí donant opcions de lluitar per entrar entre els 6 primers classificats al final de la lliga regular, que son els que competiran pel Play-off pel títol, en la LF1 més igualada dels darrers anys. En aquests moments entre el 4at classificat i el 11e només hi ha dues victòries de diferència, i entre el 6é i el 11e una. Per tant fins la darrera jornada hi haurà molta lluita per entrar entre els 6 primers.

Tota la plantilla de CADÍ LA SEU esta a disposició de jugar el partit, que ja ha pogut acabar de recuperar a Marta Montoliu que dissabte passat encara no va poder participar en la victòria sobre l’equip canari del SPAR GRAN CANARIA.

DIMECRES 1 DE MARÇ 20:30 hores

QUESOS EL PASTORCADÍ LA SEU

previa_jornada21


cadi1      esportcat3    La_Seu_escut      logo_diputacio      ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta