Prèvia Jornada 22 Lliga Femenina, rebem al ¡C.R.E.F. HOLA!

CADÍ LA SEU ACABA LA SETMANA INTENSA AMB LA VISITA AL PALAU D’UN CREF HOLA MOLT NECESSITAT I LA 6ENA PLAÇA A TIRO

Després de la victòria de dimecres a Zamora, CADÍ LA SEU vol continuar “escalant” posicions. La victòria, en cas de produir-se, aquest dissabte segurament farà pujar a l’equip fins a posicions de Play-off, i així afrontar les darreres 4 jornades amb molt en joc.

Visita el Palau d’Esports l’equip madrileny del CREF HOLA de Madrid. Equip en el que milita la ex-CADI Tamara Abalde, que tant bon record ha deixat en l’equip, club i ciutat, i que ocupa posicions de descens tot i que se li suposava, a l’inici de la temporada, un nivell molt diferent al que ocupa. Molts canvis durant la temporada a sofert l’equip madrileny. Fins a 3 entrenadors i canvis de jugadores els darrers 3 mesos. Finalment han acabat incorporant a principis d’aquesta setmana a Babkina i Allison, que ha estat MVP de la jornada de dimecres, per intentar en aquest darrer mes salvar la categoria, i que dimecres ja van aconseguir sumar una victòria important per intentar el repte i guanyar confiança.

CADÍ LA SEU afrontarà el partit amb confiança i convenciment, i sobretot amb l’implicació i il.lusió de competir fins a la darrera jornada per entrar en el Play-off al títol. Totes les jugadores estan disponibles i de la regularitat en el joc ofensiu, al que no fallarà mai l’entrega en defensa, dependran les opcions de sumar la 11ena victòria. Que l’equip es mostri com una bona “orquestra” en depenen les bones sensacions del joc d’equip. La 3era millor defensa de la LF1 contra la pitjor.

DISSABTE 4 DE MARÇ 19:45 hores

CADÍ LA SEUCREF ¡HOLA!

previa_jornada22


cadi1      esportcat3    La_Seu_escut      logo_diputacio      ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta