Definit el cos tècnic que acompanyarà a Bernat Canut aquesta pròxima temporada.

Bernat Canut seguirà comptant amb el mateix cos tècnic de les darreres temporades: Roger Vilaró, Xavi Miñambres i Xevi Calm. “Som un equip, tots ells imprescindibles pels seus coneixements i com a persones i amb la mentalitat de col·laboració amb la jugadora.” d’aquesta manera Bernat Canut remarca la importància de seguir comptant amb aquest equip a la banqueta.

Roger Vilaró

El badaloní assentat a la Seu d’Urgell complirà la seva quarta temporada com a mà dreta de Bernat Canut: “Molt content de seguir formant part un any més del cos tècnic de Cadí La Seu. De seguir treballant amb aquest gran grup tècnic i humà, i amb moltes ganes d’una nova temporada, que esperem que sigui el més “normal” possible. Que pugui tornar a haver-hi bàsquet al Palau i que ens puguem gaudir d’un equip jove i amb talent, que haurem de treballar ben fort perquè el nivell de la Lliga Endesa serà molt alt l’any vinent.

Xavi Miñambres

Professionalitat i màxima predisposició per ajudar a l’equip, el jove preparador físic seguirà creixent de la mà del club de la seva vida i complirà la seva tercera temporada: “Després de la situació en la que estem i la manera en la que va acabar la temporada passada, hi ha més il·lusió que mai d’arrancar una nova aventura. Poder seguir creixent com a professional i ajudar en el creixement del club, fer-ho a casa i amb aquest grup de treball, és immillorable.

Xevi Calm

Reconegut professionalment arreu del país, més de quinze anys al club, una excel·lent persona dins i fora la pista. L’osonenc seguirà sent el fisioterapeuta de l’equip una temporada més i en valora així la seva continuïtat: “Poder continuar una temporada més al Cadí La Seu és una gran notícia. Com sempre, agrair-ho moltíssim a tothom que ho fa possible. Veurem com es van donant els esdeveniments en funció de la pandèmia però amb moltes ganes de poder tornar a gaudir amb els companys i amb un equip força renovat.

Molta sort i èxits!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta