Sedis Bàsquet renova la Junta Directiva i aposta per la continuïtat del projecte esportiu.

El club Sedis Bàsquet finalitza avui el procés electoral amb l’Assemblea extraordinària i renova els càrrecs directius per un període de quatre anys.

Avui finalitza el procés electoral que va començar el passat 6 de juliol amb la convocatòria d’eleccions i que seguint el calendari electoral tramés a tots els socis clou avui amb l’Assemblea general extraordinària.

En tant que només s’ha presentat una única candidatura, no ha calgut procedir fer votació, i per tant, l’assemblea amb l’únic punt de proclamació de president i nomenament de Junta Directiva dona per finalitzat el procés.

La única candidatura presentada, la encapçala com a candidat l’actual president de la entitat, Pere Porta, i el gruix de directius actuals, i es proposa la incorporació de quatre nous membres, i que s’incrementarà en dos més en la propera assemblea ordinària que es celebrarà a primers de setembre, i en la que es presentarà l’organigrama per al proper mandat.

Pere Porta ha destacat la importància de donar continuïtat al projecte esportiu dels darrers anys, que inclou 20 equips de base, 3 sèniors, un equip professional, una escola de bàsquet i una secció social per a persones amb especials capacitats, i tot això sense deixar de costat les activitats consolidades com ara son el Campus Cadí La Seu, el Torneig de Nadal de categoria mini o el Torneig Ciutat de la Seu d’Urgell. Un projecte esportiu que s’ha consolidat gràcies a l’esforç desinteressat de molta gent i aprofita per manifestar un especial agraïment a l’expresident Ferraz per haver-li donat la confiança de continuar al capdavant d’un projecte tant ambiciós com és el de SEDIS Bàsquet, i dos directius que no continuaran en la nova junta per assumptes personals, com ara el Pep Faras i el Javi Garcia.

En l’assemblea d’avui també s’han nomenat els integrant de la nova Junta Directiva, entre els quals destaca la continuïtat de Pep Ribes i Juanfra Paredes, actuals vicepresidents, Jaume Solé, Tresorer i Josep Nolla, Secretari, i els vocals Antoni Garreta, Jordi Serrato, Héctor Beni, Antoni Calvet, Josep Maria Balsells i Juan Manuel Blanco. S’incorporen com a membres nous a l’equip l’Esther Novillo, Jordi Vilarrubla, Arnau Alberich i Aleix Alberich, tots ells exjugadors del club i amb una gran implicació en el mateix.

El president i la nova Junta han volgut agrair a tots els socis la confiança manifestada en aquest procés, també a tots els col·laboradors, espònsors i institucions que any rera any han confiat en els directius actuals, i que de ben segur, el nou equip intentarà mantenir el respecte i la responsabilitat que se’ns ha encomanat per dirigir aquest club tant proper a qui en vulgui formar part.

Som-hi Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir

ens Deixa una resposta