Llarg desplaçament per a certificar la primera victòria a domicili

El Cadí la Seu viatja fins a terres gallegues per enfrontar-se aquest dissabte dia 26 al Duran Maquinaria Ensino a les 19:15h. El matx es podrà seguir en directe per FEB TV.

 

El rival: Duran Maquinaria Ensino

L’Ensino és actualment dotzè a la classificació, amb el mateix balanç que el Cadí la Seu (1 victòria i 2 derrotes). Tot i guanyar al Gernika en la jornada inaugural, l’equip de Lugo ha encaixat dues derrotes consecutives en els darrers dos partits, l’última per 72 a 67 davant el Joventut.

El conjunt gallec ha sabut reinventar-se després de la marxa de jugadores importants. Ha pogut renovar a pilars importants com Giomi (pivot, 11p i 7r) i pescar fins a 3 jugadores referents en un altre equip gallec com és el Ferrol: Howard (escorta, 12p i 3a), Fequire (aler, 5p i 4r) i Soriano (base, 10p i 3a).

L’equip dirigit per Antonio Pernas destaca per la seva solidesa i per la presència de juadores molt polivalents, capaces d’ocupar diverses posicions i d’exercir el rol que toca en cada moment. En atac destaca la parella Howard-Giomi, formant un bon tàndem interior-exterior. En defensa no estan trobant la regularitat de l’any passat, però jugadores com Muhate i Fequire aporten intensitat i físic al darrera.

 

Cadí La Seu

Les urgellenques es van estrenar amb una important victòria a casa davant el Celta per 91 a 79, després de 45 minuts de lluita. Les jugadores més destacades van ser Gervasini (14p, 25v) i Murekatete (20p, 23v), amb una gran aportació de Soler i Aguilar.

Serà fonamental mantenir el bon joc coral exhibit davant el Celta, amb 22 assistències, i protegir el rebot defensiu amb més consistència.
 

La veu de l’equip tècnic

cadi1esportcat3La_Seu_escutlogo_diputacioara-lleida4

ens Deixa una resposta