La marca de roba esportiva PENTEX vestirà l’AE Sedis Bàsquet la temporada 2024/25

La marca de roba esportiva PENTEX vestirà l’AE Sedis Bàsquet la temporada 2024/25

Club i proveïdor han signat un acord que els vincula per a les dues pròximes temporades amb la intenció d’establir una relació duradora.

PENTEX és una empresa familiar amb més de 30 anys d’experiència en el sector i que actualment vesteix a més de 3.000 clubs destacant dos equips ACB i dos més de la Lliga Femenina Endesa. L’empresa, que aposta fermament pels equips femenins ha expressat el seu acontentament per signar l’acord amb CADÍ LA SEU, puix que representa un pas més en aquesta línia.

l’AE SEDIS BÀSQUET es complau d’establir aquest compromís amb una marca referent i de proximitat, apostant pel km 0, la familiaritat i la qualitat de les seves equipacions. Signar amb una empresa líder al sector i de la província ens aporta un valor afegit que repercutirà molt positivament al club i a les famílies.

En aquesta unió i en la part creativa, hi col·laborarà activament PROEMOTION, una altra empresa local de màrqueting amb més de 20 anys immersos en l’àmbit esportiu.

Aquestes sinergies fan evident la voluntat de l’AE SEDIS BÀSQUET de construir economies circulars i de la terra.

Amb la satisfacció i desig de què aquest vincle beneficiï a totes les famílies, ben aviat us presentarem les noves equipacions.

Estigueu atents/es a les novetats perquè en els pròxims dies ja podreu realitzar totes les comandes.

#sentelsedis🏔️🏀

ens Deixa una resposta