VICTÒRIA DE CARÀCTER CONTRA UN GRAN RIVAL

Victòria de prestigi del Cadí la Seu contra un inspirat Casademont Zaragoza després de remuntar un -19 advers, gràcies a un descomunal últim període. Tot i les baixes de BROTONS, GRANDE i HINRIKSDÓTTIR, el Cadí La Seu ha exhibit un gran joc que li ha permès imposar-se per 84 a 76 a un rival d’Eurolliga. Avui si, la Cameron SWARTZ ha pogut debutar en partit oficial amb la samarreta blanc-i-blava.

 

Primera part amb clar domini del Zaragoza

Els dos equips han sortit a pista amb molta intensitat i encert. Els 5 primers minuts han estat un intercanvi de cistelles constants, amb una Ortiz molt encertada per part del Zaragoza. La Lotta i la Veronika han permès al Cadí aferrar-se al marcador. El quart ha acabat amb un 19-24 a favor de l’equip aragonès.

El segon quart ha estat un vendaval per part del Casademont. Ortiz seguia repartint joc i anotant amb molta facilitat, ben secundada per Atkinson i Oma. Al Cadí, només la Maggie estava encertada, amb 8 punts gairebé consecutius. El domini del rebot (16 a 24) i una major activitat defensiva han permès al Zaragoza arribar al descans amb 11 punts d’avantatge (33 a 44).

Fotografia: Jordi Òden

 

Remuntada èpica

El Zaragoza ha sortit del descans amb la mateixa intensitat i encert que al segon quart, liderades per Ortiz, Diallo i Atkinson. El Sedis no acabava de trobar el seu millor joc i les pèrdues de pilota (ja portàvem 16 punts encaixats després de pèrdua) feien que la distància en el marcador fos cada vegada més gran, fins a un -19. A partir d’aquí, i gràcies a una inspiradíssima Lotta, el Cadí ha començat la remuntada. Al final del tercer quart, ja havíem remuntat 10 punts, amb un 56 a 65 al marcador.

A l’últim quart, Fabián Téllez ha tornat a demostrar perquè és un dels millors entrenadors de la lliga. A través d’una defensa zonal 2-3 molt mòbil, que tant bon resultat va donar contra l’Spar Girona, el Cadí ha aconseguit assecar les jugadores del Casademont, només concedint 11 punts en tot el quart. En atac, la Júlia, l’Anna i sobretot l’Elise, han donat un pas endavant que ha permès capgirar el marcador. Als minuts finals, el Cadí ha estat molt efectiu en els tirs lliures, fet que ha permès consolidar la victòria i tancar el partit amb un espectacular 84 a 76.

Pere Pintat Fotografia: Pere Pintat

Un cop més s’ha demostrat que el Palau és un fortí, i que quan l’afició empeny d’aquesta manera, és molt difícil guanyar-nos! Som-hi Sedis!

 

CADÍ LA SEU (84): Cameron Swartz 0, Elise Ramette 15, Ana Palma 11, Júlia Soler 11, Veronika Remenarova 9, Zoe Hernández 2, Lotta-Maj Lahtinen 15, Maggie Bair 17, Sierra Campisano 4.

CASADEMONT ZARAGOZA (76): Gervasini 4, Ortiz 16, Gulbe 6, Gimeno 4, Urdian 0, Fiebich 11, Oma 8, Hermosa 6, Atkinso 12, Geldof 0, Diallo 11.

Parcials: 19-24, 14-20, 23-21, 28-11
Àrbitres: Lopez, Langa, Fanes.
Incidències: Partit corresponent a 2a jornada de la Lliga Femenina Endesa disputada al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell.

Imatges del partit: Jordi Òden / Pere Pintat.

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

ens Deixa una resposta