5-1 i cap a play-offs

El Cadí la Seu aconsegueix la victòria davant un combatiu Eleftheria Moschatou per 70 a 61, certificant la primera posició de grup si el passi a la primera ronda del play-off (trentadosens de final). Del grup A, l’altre classificat és el Zabiny Brno, després d’imposar-se de forma sorprenent al Flammes Carolo.

Primera part: elevat ritme ofensiu

El primer quart va resultar un intercanvi constant de cistelles part part dels dos equips, amb la Carmen Grande repartint joc i amb la Sierra i la Veronika trobant l’encert. Per part de les gregues, Bickle i Zec eren les encarregades d’anotar. En els primers 10 minuts el Cadí no va poder frenar la bona circulació de pilota de les gregues. 24 a 23 al final del primer període.
Al segon quart, el ritme del partit seguia sent del Cadí, amb la Lotta i la Sara encapçalant la lluita, sumant rebots i faltes a favor molt importants. El desencert dels primers 5 minuts va capgirar-se amb l’entrada de la Carmen i l’aparició en atac de la Leigha i l’Ana. Tot i l’encert de Bickle, anàvem al descans amb un favorable 44 a 39.

Fotografia: Agustí Peña

Segona part: s’imposen les defenses

Els dos equips van veure al descans que calia pujar la intensitat defensiva, i així ho van fer. El Cadí va aconseguir carregar molt bé el rebot ofensiu i guanyar segones oportunitats, però l’encert no acompanyava. Les cistelles de la Sara, la Leigha i la Zoe van permetre al Cadí agafar 10 punts d’avantatge molt valuosos a les acaballes del període, que es van reduir a 8 gràcies a un bàsquet de Bickle (60 a 52 a falta de 10 minuts.
L’arrencada del quart període per part del Cadí va ser molt bona, marxant de fins a 11 punts en el marcador, gràcies a uns bons bàsquets de l’Ana i la Veronika. La victòria no va perillar en els minuts finals i una cistella de la Leigha va consolidar el 70 a 61 final.

CADÍ LA SEU (59):Ana Palma 11, Carmen Grande 2, Júlia Soler 6, Sara Hinriksdottir 5, Veronika Remenarova 7, Zoe Hernández 5, Lotta-Maj Lahtinen 5, Leigha Brown 10, Margaret Bair 6, Sierra Campisano 13.

PERFUMERÍAS AVENIDA (65): Natskou 0, Pangalos 7, Leri 5, Pangiota 2, Kiser 10, Zec 18, Bickle 19.

Parcials: 24-23, 20-16, 16-13, 10-9
Àrbitres: Williams, Bowe, Radonjic.
Incidències: Partit corresponent a la sisena jornada de la fase de groups de la FIBA Eurocup Women.

Imatges del partit: Agustí Peña.