Una nova oportunitat amb la tornada de la Lliga Femenina Endesa al Palau

Cadí La Seu s’enfrontarà aquest diumenge, a les 12:15 hores al Palau d’Esports, en directe per Esport3, Pirineus TV i Canal FEB, a l’Innova-Tsn Leganés en el partit corresponent a la cinquena jornada de la Lliga Femenina Endesa.

 

El rival: Innova-Tsn Leganés

L’equip que posarà a prova a Cadí La Seu en aquesta cinquena jornada de Lliga Femenina Endesa és l’Innova-Tsn Leganés. El conjunt madrileny, de la mateixa manera que la darrera temporada, arriba amb canvis recents en la banqueta. Evaristo Pérez decidia fer un pas al costat en la direcció tècnica de l’equip per donar pas a Nacho García, entrenador que torna al club cinc anys després d’estar a grans clubs arreu el continent. És una plantilla on destaquen els noms de Marta Hermida en la direcció, Khayla Pointer, l’experiència de Laura García i la potència física de Vionise Pierre Louis, tres de les quals es mantenen des de la temporada passada i on l’escorta americana Pointer destaca per la seva gran habilitat anotadora. Arriben amb un balanç d’una victòria i tres derrotes, igual que Cadí La Seu, i amb ganes de sumar la seva segona victòria a domicili.

Manu Márquez - ASP360
Fotografia: Manu Márquez – ASP360

 

Cadí La Seu

Nou partit de lliga al Palau i mateixa circumstància per un Cadí La Seu que vol continuar sumant després de tenir el debut europeu esperat (71-47). Les de Jordi Acero van demostrar molt bons primers vint minuts davant un rival que ja s’esdevenia inferior, fet que a vegades fa més complicada la tasca d’estar a un bon nivell en tots els aspectes. L’objectiu del conjunt urgellenc no és altre que el de tornar a omplir-se de bones sensacions i que aquestes siguin suficients per sumar una important i necessària victòria. Amb les dotze jugadores disponibles i en bona dinàmica d’entrenaments, Cadí La Seu haurà de mantenir un alt nivell físic i d’intensitat per optar amb opcions de victòria. El factor Palau d’Esports, com sempre, tornarà a ser vital pels interessos de les urgellenques.

Agustí Peña
Fotografia: Agustí Peña

 

La veu de l’equip tècnic


 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir