Cadí La Seu torna a sucumbir en un nou partit al Palau d’Esports

Tornava la Lliga Endesa al Palau després del debut a l’Eurocup del passat dimecres amb un Leganés que arribava a La Seu d’Urgell empatades amb Cadí La Seu, balanç d’una victòria i tres derrotes. Com sempre un Palau entregat a l’equip i on aquest no ha pogut tornar-li el seu suport incondicional amb una victòria.

 

Primera part: Bon començament que resta diluït pel bon treball de Leganés en el segon quart.

Inici de partit marcat per la intensitat local amb dos noms propis en l’aspecte ofensiu, Laia Raventós i Geo Bahí amb 6 punts cadascuna donaven els primers avantatges per les nostres, juntament amb una bona defensa (fins a 6 pèrdues provocades al rival) amb els primers 5 minuts de partit. Maria Hermida aguantava a les seves amb 5 punts consecutius. Amb 12-7 l’entrenador visitant es veu obligat a demanar temps mort. Canvi de decorat a partir d’aquest moment on les nostres no troben cistelles fàcils amb atac i Leganés comença a recuperar a partir del tir lliure. Un Palau molt encès amb l’arbitratge, ja que al final del primer quart portàvem 7 faltes per 2 de l’equip visitant. Amb tres tirs lliures de Poiner es tanca el primer quart amb el 14-17. Inici de segon quart molt dolent per part nostra: no aconseguim anotar amb tirs alliberats i elles es mostren amb molt encert de cara a cistella, dos triples consecutius d’Hermida i un 2+1 de Louis donen la màxima avantatge a Leganés amb un parcial de 2 a 14 favorable a les madrilenyes (minut 4, 16-31). El rebot era visitant (11 per 21), molt a millorar per part de Cadí per poder canviar el que s’està veient en el parquet. Ara som nosaltres que aconseguim mantenir-nos dins del partit gràcies al tir lliure 8/10 en aquest quart, amb un bàsquet de Laura Peña a manca de 30 segons acaba el segon quart clarament favorable a les visitants. Solament dues cistelles en joc per part nostra en 10 minuts. Tocava analitzar i corregir els errors a la tornada de vestidors per poder tornar al partit, diferència desfavorable amb el 26-37.

Agustí Peña
Fotografia: Agustí Peña

 

Segona part: Malgrat l’esforç, dolent partit per part de les urgellenques i amb males sensacions.

La tornada de vestidors no varia el guió del partit vist. Intercanvi de cistelles per iniciar el tercer quart pels dos costats, arribem a l’equador del quart sense poder abaixar les diferències que es mantenen amb els 11 punts del descans (35-46). El partit és molt travat amb molta intensitat defensiva per part dels dos equips i amb moltes faltes personals. Els nervis agarroten a les nostres que es veuen impotents de no poder desenvolupar el nostre joc, fallem 4 tirs lliures consecutius que ens impedeixen reduir les diferències. El partit té clar color visitant, dos tirs lliures de Laura Garcia tanquen el quart on es manté la diferència visitant amb el 39-50. Passen els minuts i es compleix el pla de partit visitant, seguin molt fortes en defensa i amb Hermida, 21 punts i 30 de valoració al final del partit, i Pierre Louis, 12 punts i 7 rebots, fent molt mal en el nostre cèrcol. Dues cistelles consecutives de Jewell Tunstull fan abaixar el desavantatge dels deu punts (45-54) a manca de 5 minuts per acabar el partit. El Palau animava com sempre, però tot i l’esforç final del Cadí La Seu, l’Innova-Tsn Leganés, amb tot mereixement, s’emporta la victòria amb un 55-62 que ens deixa a la part baixa de la classificació amb únicament una victòria en cinc partits.

Agustí Peña
Fotografia: Agustí Peña

 

Això no para, toca descansar i treballar per capgirar la dinàmica de resultats en la que està l’equip. El dimecres vinent desplaçament a Zaragoza per disputar el partit d’Eurocup corresponent a la segona jornada.

Sent el Sedis!

 

CADÍ LA SEU (55): Laura Peña 9, Laia Raventós 8, Taylor Koenen 4, Georgina Bahí 17, Jewel Tunsull 8 -cinc inicial- Elise Ramette, Júlia Soler 2, Ariadna Pujol 2, Paula Strautmane, Bojana Kovacevic 4, Montse Brotons 1, Maria Kostourkova. 8 de 14 tirs lliures; 19 de 40 T2; 3 de 19 T3; 31 rebots (24+7); 26 faltes.

INNOVA-TSN LEGANÉS (62): Marta Hermida 21, Khayla Pointer 5, Prescilla Lezin 3, Cecilia Muhate 9, Vionise Pierre Louis 12 -cinc inicial- Laura García 10, Silvana Jez 2, Lauren Van Kleunen. 21 de 28 tirs lliures; 16 de 34 T2; 3 de 15 T3; 33 rebots (28+5); 22 faltes.

Parcials: 14-17; 12-20; 13-13; 16-12.
Àrbitres: Carrera, Baena, Arresa.
Incidències: Partit corresponent a cinquena jornada de la Lliga Femenina Endesa disputada al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell davant 700 aficionats. Pointer i Lezin han estat expulsades del partit per cinc faltes personals.

Imatges del partit: Agustí Peña.

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir