Una tornada de l’EuroCup Women al Palau amb molts al·licients

Cadí La Seu s’enfrontarà aquest dimecres, a les 19:00 hores al Palau d’Esports, en directe per Esport3, canal Youtube FIBA i Pirineus TV, a Casademont Zaragoza en el partit corresponent a la cinquena jornada de l’EuroCup Women.

 

El rival: Casademont Zaragoza

Res a introduïr d’un Casademont Zaragoza que s’enfrontarà a Cadí La Seu per tercera vegada aquesta temporada. L’equip de Carlos Cantero continua ocupant la part alta de la classificació a la Lliga Femenina Endesa i la primera posició del grup I de l’EuroCup Women, amb un balanç de quatre victòries i cap derrota. El conjunt aragonès, el qual ja arriba a aquest partit amb el bitllet per la següent fase a la butxaca, arriba de veure’s sorprès en el seu compromís de lliga al Mendizorrotza de Vitòria davant Kutxabank Araski. Tot i la lesió de la seva referent, Leonie Fiebech, Casademont Zaragoza té una identitat i pinya molt marcada amb un conjunt de jugadores amb talent molt unides entre si i amb la mateixa entitat. Destacar la direcció de Mariona Ortiz, la qual va fer molt mal a Cadí La Seu el darrer dijous en la nova jornada de la Lliga Femenina Endesa.

Esther Casas
Fotografia: Esther Casas

 

Cadí La Seu

Tot i la duríssima derrota de les nostres davant de tot un Valencia Basket (58-59), s’ha d’aixecar cap i continuar treballant com s’està fent, només així cada vegada, Cadí La Seu, estarà més a prop d’anar sumant i arribar als seus objectius. Dins del mal que fa haver-ho tingut a les mans, les de Jordi Acero han de prendre els bons apunts que els hi va deixar el darrer partit davant un dels grans per continuar en aquest camí d’intensitat, defensa i bon bàsquet. Vital continuar unides i posant un alt nivell de joc a pista en una nova setmana de doble repte, primer amb la visita europea de Casademont Zaragoza i, seguidament, amb el pròxim partit de lliga de dissabte a Bembibre. L’equip afronta aquest nou partit amb ganes de revenja per una part i de sumar per l’altra, per certificar el passi a la següent fase de l’EuroCup Women i lluitar pel primer lloc del grup i també per arribar amb la màxima moral al cap de setmana.

Agustí Peña
Fotografia: Agustí Peña

 

La veu de l’equip tècnic


 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir