Comença una ambiciosa setmana de doble repte a casa

Cadí La Seu s’enfrontarà aquest dimecres, a les 20:00 hores al Palau d’Esports, en directe per Esport3, canal Youtube FIBA i Pirineus TV, a Castors Braine en el partit corresponent a la sisena jornada de l’EuroCup Women.

 

El rival: Castors Braine

L’equip belga arriba a la Seu d’Urgell amb l’objectiu de competir i tombar a les nostres per obtenir la segona plaça del grup I en aquesta edició de l’EuroCup Women. En aquesta competició, Castors Braine només ha pogut doblegar a BBC Gréngewald en els dos partits, en el darrer les va superar amb un imponent 115-66. Tot i el balanç de dues victòries i tres victòries que porta el nostre pròxim rival, Castors Braine consta d’una plantilla amb potencial i molt talent capaç de doblegar a qualsevol equip. Mostra d’això va ser el partit davant Casademont Zaragoza, on només va perdre per 73-69 al Príncipe Felipe. Especial atenció a jugadores com Reka Lelik (15,6 p.p.), Jessica Lindstrom (9 p.p. i 9,6 r.p.) i la coneguda Toch Sarr (12,8 p.p.), les quals tenen un pes molt important a pista.

Laurent Lefebvre and Jean Michel Lefebvre
Fotografia: Laurent Lefebvre and Jean Michel Lefebvre

 

Cadí La Seu

Les urgellenques tornen al Palau d’Esports, i aquest cop ho fa havent sumat una important i gran victòria a la complicada pista d’Embutidos Pajariel Bembibre (41-64). Des del dilluns tornada a la feina després d’un llarg viatge amb el clar objectiu de sumar dues victòries en aquests dos partits que tenim per davant a casa, al Palau. Primer ens centrem en aquesta visita d’un Castors Braine que vindrà a posar les coses molt difícils a un Cadí La Seu plenament conscient i mentalitzat de la dificultat del repte i del premi que hi ha al darrere en cas d’obtenir la victòria. El bitllet a la següent fase està en joc, tot i que perdre, segons la diferència de punts, també podria classificar-nos a la següent fase com un dels millors tercers equips de la competició. Focalitzades en fer un bon treball aquest dimecres, el qual serà clau per agafar moral i confiança per l’important repte de diumenge de lliga també davant la nostra afició.

Agustí Peña
Fotografia: Agustí Peña

 

La veu de l’equip tècnic


 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir