Jewel Tunstull, després de dues temporades, s’acomiada de Cadí La Seu

Jewel Tunstull desestima l’oferta de renovació urgellenca i també s’acomiada del Cadí La Seu després de dues temporades. Així doncs, l’americana continuarà la seva carrera lluny del Palau d’Esports després d’acceptar una important oferta.

Arribava a la Seu d’Urgell iniciada ja la temporada 2021/2022 una Jewel Tunstull molt experimentada en la seva carrera professional. Experiència a Itàlia, Hongria, Puerto Rico, Líban, Polònia, Alemanya, Grècia… per arribar al Cadí La Seu i debutar, d’aquesta manera, a la Lliga Femenina Endesa. La seva feina sota els cèrcols va ser molt important en el seu primer curs vestint els colors blanc-i-blaus, on va formar, junt amb Klaudia Lukacovicova, un dels jocs interiors amb més opcions de la lliga. Capacitat atlètica i anotadora, des de sota cistella i de la mitja distància, era un autèntic malson pels rivals. A base de treball i per la seva manera de ser, demostrant ser una gran persona, es guanyava la renovació amb Cadí La Seu. Una Jewel molt emocionada i agraïda per l’oportunitat, sent aquesta la primera vegada en la seva carrera on estaria dues temporades consecutives en un equip. Amb el repte europeu al davant i gairebé sempre lluitant contra cincs més grans que ella, ha tornat a demostrar la seva lluita, talent i, sobretot, compromís amb el nostre equip, club i afició que tant l’estima.

Molt difícil expressar-ho amb poques paraules, però estem parlant d’una de les americanes, per no dir la que més, carismàtiques de totes les que han pogut defensar els nostres colors. Temps millors i temps pitjors, però sempre tornava a omplir-se d’energia i estima gràcies al suport de la gent de la Seu d’Urgell, amb la qual s’emportaran un afecte que durarà per sempre.

Agustí Peña
Jewel Tunstull en la línia de tir lliure en un partit de Lliga Femenina Endesa aquesta darrera temporada. Imatge: Agustí Peña

 

La jugadora ha volgut acomiadar-se del club i de la seva gent amb aquesta carta de comiat:

Família del Sedis, han estat dos anys fenomenals, el temps ha passat volant. La meva ment i el meu cor estan molt contents amb tot l’amor que m’heu demostrat. No hi ha prou paraules en aquest món per agrair tot el suport que he rebut part vostra aquests anys.

No ha sigut una decisió fàcil de prendre, el Sedis ha provocat un gran, i positiu, impacte en la meva vida així que, de tot cor, moltes gràcies. La Seu d’Urgell, la seva gent i els aficionats sempre tindreu un lloc especial al meu cor.

Això no és un adeu, és un FINS AVIAT!

Us desitjo la millor de les sorts en el futur!

 

Ha estat un plaer gaudir del teu joc i de la teva persona. Et desitgem tota la sort en el teu futur professional i personal. GRÀCIES I MOLTA SORT, JEW!

 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir