Paula Strautmane dona per finalitzada la seva etapa amb Cadí La Seu

Paula Strautmane no continuarà defensant els colors de Cadí La Seu la temporada vinent. La letona, la qual ha estat les dues passades temporades a la Seu d’Urgell, ha desestimat l’oferta de renovació i continuarà la seva carrera lluny del Palau d’Esports.

La jugadora nascuda a Letònia va ser el primer fitxatge pel Cadí La Seu de la temporada 2021/2022. Arribava a la Seu d’Urgell una jove jugadora amb experiència a l’Euroleague Women amb el TTT Riga, però que venia procedent dels Peac Pecs hongarès. Decidida a aterrar a la Lliga Femenina Endesa, objectiu que tenia entre cella i cella per la competitivitat que tothom parlava que hi havia a la lliga. Una peça exterior, que també podia ajudar al joc interior, de 185 centímetres que bé sabíem que aportaria, sobretot, tota aquella feina que era menys vistosa. En el seu primer any amb Cadí La Seu va demostrar la seva ambició en realitat i la seva adaptació no va ser un problema, sent una peça clau en aquell equip que, insistim, disputà la Copa de la Reina i arribava a unes semifinals de Playoffs de lliga. Obtenint d’aquesta manera una classificació a l’EuroCup Women que va ser un motiu més perquè fes el pas de quedar-se en un equip una nova temporada per primer cop en la seva carrera. En el darrer estiu declarava: “Tinc la sensació que després d’aquesta temporada tinc encara feina per fer aquí, en el sentit que crec que podria haver aportat més. Per això em quedo, per demostrar del que soc capaç”. Doncs bé, no anem equivocats en què ho ha aconseguit d’una manera aclaparadora. Pels esquemes de l’equip era clau la seva renovació, i s’ha acabat demostrant a pista en una Lliga Femenina Endesa finalitzada en sisè lloc i una EuroCup Women amb Cadí La Seu dins dels millors vuit equips de la competició.

Una jugadora que mai resta en un equip. Compromesa, professional, treballadora i pur caràcter competitiu. Una gran sorpresa que hem pogut gaudir dues temporades, deixant-se la pell en cada minut en el qual ha estat a pista, sempre exigent amb ella mateixa i amb el seu equip. Sacrificant molts cops el seu propi físic per continuar fent el que més li agrada, lluitar dins d’una pista de bàsquet.

Agustí Peña
Paula Strautmane vibrant des de la banqueta en un partit de Lliga Femenina Endesa aquesta darrera temporada. Imatge: Agustí Peña

 

La jugadora ha volgut acomiadar-se del club i de la seva gent amb aquesta carta de comiat:

Adeu, Sedis! Gràcies per acollir-me a la Seu d’Urgell i a la vostra comunitat. No passava dia sense apreciar les belles muntanyes i saludar algú pels carrers d’aquest simpàtic poble.

Gràcies per mostrar com s’ha de celebrar i practicar el bàsquet en totes les generacions.

Gràcies a l’equip per deixar-me ser una petita part de la gran història d’aquest club.

 

Pel teu compromís en aquestes dues temporades amb nosaltres i la teva manera de ser, molt agraïts, Paula. Et desitgem tota la sort en el teu futur professional i personal, que ben segur estarà ple de bones notícies. GRÀCIES I MOLTA SORT, PAULA!

 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir