DIA GRIS DE CARA A CISTELLA

Hi ha partits on al rival li surt tot i a tu no et surt res. Així es com es pot resumir el partit d’avui, on el Cadí la Seu ha perdut a domicili davant l’Spar Gran Canaria per un clar 98 a 59. La millor jugadora del partit ha estat Fall amb 32 de valoració; i per part del Cadí, la Maggie i l’Ana amb 10 de valoració.

Primera part de domini canari

L’inici de partit del GranCa ha estat aclaparador, amb un parcial de 13 a 6 en els primers 5 minuts. Loville i Fall han estat les encarregades d’obrir escletxa, mentre que el Cadí, tot i dur a terme bones jugades, no era capaç de ficar la pilota dins la cistella. L’encert del primer període per part de les urgellenques ha estat molt baix, firmant un 12% en tirs de camp. El primer quart ha acabat amb un 23 a 8 a favor de l’equip canari.

En el segon quart, la dinàmica no ha millorat, i el GranCa ha anat ampliant la distància en el marcador, ara amb Harden liderant l’ofensiva. Per part del Cadí, la més inspirada ha estat la Sierra, amb 7 punts, però la resta de jugadores seguien sense trobar l’encert. El rebot també era molt favorable a l’Spar Gran Canaria, amb un 25 a 17. Anàvem a vestidors amb un 46 a 23 al marcador i amb una diferència en valoració abismal (55 a 3).

Fotografia: Spar Gran Canaria

Segona part més disputada

El Cadí la Seu ha sortit de vestidors amb més intensitat i proposant la ja típica defensa zonal 2-3, però no hi havia manera d’aturar a les jugadores canàries, inspiradíssimes des de la línia de 3. En atac, l’Ana i la Sierra han pogut encadenar dos triples i la Maggie ha començat a veure cistella, però no ha estat suficient per reduir distàncies al marcador. Entràvem als últims 10 minuts amb un 71 a 38 favorable a l’Spar Gran Canaria.

Les urgellenques han intentat ficar-se en partit, però el GranCa no ho ha permès en cap moment. Loville seguia en mode MVP amb 29 punts, ben secundada per Fall i Knezevic. En atac, s’han pogut veure bons minuts de la Sierra i la Zoe, anotant tirs oberts. Finalment, el matx ha acabat amb un 98 a 59 al marcador.

CADÍ LA SEU (59):Cameron Swartz 2, Elise Ramette 5, Ana Palma 11, Carmen Grande 0, Júlia Soler 3, Veronika Remenarova 9, Zoe Hernández 3, Lotta-Maj Lahtinen 3, Margaret Bair 11, Sierra Campisano 12

SPAR GRAN CANARIA (98): Alnatas 9, Harden 11, Galve 0, Mbulito 7, Ojeda 2, Mbonio 6, Loville 29, Knezevic 14, Fall 18, Padilla 2

Parcials: 23-8, 23-15, 25-15, 27-21

Àrbitres: Olivares, Báez, Remisa.
Incidències: Partit corresponent a la 4a jornada de la Lliga Femenina Endesa disputada al Gran Canaria Arena.

Imatges del partit: Spar Gran Canaria.