DEBUT A L’EUROCUP AMB VICTÒRIA

Primer partit de la temporada a Europa, i primera victòria. El Cadí s’ha imposat al Zabiny Brno per 76 a 82 després d’uns intensos 45 minuts, ja que el partit s’ha decidit a la pròrroga. La millor del partit ha estat l’Ana Palma, amb 10 punts i 18 de valoració.

Vendaval urgellenc a la primera meitat

El primer quart ha estat una exhibició per part de les nostres. La Júlia en atac i la Veronika en defensa han liderat a un encertadíssim Cadí La Seu, que ha acabat el primer quart amb 25 punts anotats i només 15 punts concedits. Un bon control del rebot i una bona defensa sobre les bases rivals han estat la clau per agafar les primeres distàncies en el marcador.

Al segon quart, el Zabiny ha millorat els seus percentatges de tir, tot i que no ha estat capaç d’anotar cap triple en els primers 20 minuts. Cunane i Stoupalova han començat a fer feina sota cistella, però l’encert de la Cameron i la Maggie ha permès al Cadí anar a vestidor amb un còmode avantatge (34 a 47).

Fotografia: FIBA Eurocup Women

Reacció txeca i nervis finals

Si el primer quart havia estat una exhibició del Cadí, el tercer quart ha estat clarament favorable a les txeques. El Zabiny, liderat per Knezevic i Stoupalova, ha trobat l’encert des de la línia de 3 i ha pogut encadenar bastants triples que els feien guanyar confiança. Un 21 a 7 de parcial que permetia al Zabiny estar per davant en el marcador per primer cop al partit.

L’últim quart ha estat un intercanvi de cistelles constant, amb l’Ana i la Maggie sent les més inspirades per part del Cadí. La defensa també ha estat millor, gràcies a l’enorme feina de la Veronika, que sembla que es multipliqui a la pista. Stoupalova ha tingut el tir per guanyar, però afortunadament ha fallat. El partit anava a la pròrroga (70 a 70).

Final a cara o creu

Als minuts claus, el Cadí no ha fallat. Després d’una dubtosa falta antiesportiva a favor del Zabiny, la Cameron i la Carmen s’han ficat l’equip a les espatlles i amb 9 punts consecutius, han sentenciat el matx (76 a 82).

FIBA Eurocup Women Fotografia: FIBA Eurocup Women

CADÍ LA SEU (82):Cameron Swartz 8, Ana Palma 10, Elise Ramette 4, Carmen Grande 6, Júlia Soler 13, Veronika Remenarova 11, Zoe Hernández 0, Lotta-Maj Lahtinen 4, Margaret Bair 20, Sierra Campisano 6

ZABINY BRNO (76):Cunane 12, Hamzova 9, Knezevic 20, Lopez 7, Stoupalova 17, Burtova 0, Cechova 8, Kytlicova 0, Mezihorakova 0, Sklenarova 3, Smutná 0, Zaplatova 0.

Parcials: 15-25, 19-22, 21-7, 15-16, 6-12
Àrbitres: Parlak, Radonjic, Simanovica.
Incidències: Partit corresponent a la primera jornada de la fase de grups de la FIBA Eurocup Women disputada al Rosnicka Sport Hall de Brno.

Imatges del partit: FIBA Eurocup Women.