Definit el camí de Cadí La Seu en una nova edició de la Lliga Femenina Endesa

Un cop realitzats tots els procediments per seguir gaudint del màxim nivell de bàsquet femení a la Seu d’Urgell, CADÍ LA SEU serà present un any més a la Lliga Femenina Endesa i ja coneix el seu full de ruta en la lliga domèstica.

Les de Bernat Canut tornaran a la dinàmica de debutar fora de casa. Ho faran amb un partidàs al Movistar Academy Magariños davant Movistar Estudiantes, on les locals buscaran la revenja de la darrera temporada. Com a primer plat, i fort, al Palau d’Esports, ens visitarà un Casademont Saragossa molt reforçat de dalt a baix que encara no coneix la victòria a la Seu d’Urgell. En la tercera jornada exigent repte a domicili davant el retornat Baxi Ferrol a la Lliga Femenina Endesa. Al cap de set dies un dels partits més especials que es podran viure en tota la lliga, el retorn de Georgina Bahí al Palau d’Esports amb el seu nou equip, el Duran Maquinaria Ensino de Lugo. Viatge a Vitòria a mitjans d’octubre i primer derbi de lliga al Palau d’Esports davant Spar Girona. La primera aturada arribarà després de la setena jornada, on les nostres viatjaran fins a Bembibre per jugar el 30 d’octubre. Tornada frenètica d’aquest petit parèntesi amb la visita de Campus Promete, partit a Leganés davant l’altre equip acabat d’ascendir i nou partit al Palau davant València Basket, tot en deu dies. Iniciarem el desembre repetint al Palau d’Esports, aquest cop contra l’SPAR Gran Canària i viatjarem fins a la San Cristobal de la Laguna per jugar contra el Ciudad de la Laguna, l’altre equip canari. La primera volta l’acabarem el 4 de gener del 2022 al Palau. Cita important amb el retorn de Yurena Díaz al Palau d’Esports amb el seu nou equip, l’IDK Euskotren, al 18 de desembre. Complicat desplaçament per festes nadalenques a Salamanca el 28 de desembre al Würzburg i tancarem aquesta primera volta, quatre dies després, al Palau amb la visita de Lointek Gernika Bizkaia.

La segona tongada de partits no donarà quasi temps a digerir el menjar per Reis, ja que començarà el 9 de gener amb la visita del Movistar Estudiantes. Normalitat en el transcurs de les setmanes amb el desplaçament a Saragossa, visita del Baxi Ferrol i llarg desplaçament a les terres gallegues de Lugo. Després d’aquests quatre partits tocarà prémer les dents amb la visita de Kutxabank Araski i viatge a Fontajau en un nou, i sempre complicat, derbi davant les gironines. Partit al Palau davant Embutidos Pajariel Bembibre el 26 de febrer i desplaçament a Logronyo donant la benvinguda al març, per jugar el dia 5 davant Campus Promete. Nova muntanya russa al calendari amb tres partits en vuit dies: Basket Leganés el 12 de març, València Basket a la Font de Sant Lluís el 16 de març i Spar Gran Canària, també fora de casa, el 19 de març. Nova i última aturada on es tornarà a l’activitat el 2 d’abril amb la visita del Ciudad de la Laguna Tenerife. El 9 d’abril cita a Sant Sebastià, visita del vigent campió al Palau d’Esports el 13 d’abril i tancarem la lliga regular, quatre dies després, al Polideportivo Maloste, per enfrontar-nos al Lointek Gernika Bizkaia.

Les altres competicions que giren entorn la Lliga Femenina Endesa i la seva fase final també tenen les seves dates definides:

  • SuperCopa Liga Femenina Endesa: Del 18 al 19 de setembre
  • Copa de la Reina: Del 24 al 27 de març
  • Playoffs Liga Femenina Endesa: Del 21 d’abril al 12 de maig

Calendario LF Endesa 2021-22 1800X1200

 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir