Ariadna Pujol i Irati Etxarri, les capitanes de la temporada 2021/2022

Definides les capitanes de Cadí La Seu per aquesta temporada. Ariadna Pujol agafa el relleu de Georgina Bahí i es converteix en la primera capitana de l’equip en aquesta cinquena temporada al club. Irati Etxarri, aquesta en el seu quart curs a la capital de l’Alt Urgell, es converteix en la segona capitana.

La nova primera capitana assegura que “és una gran responsabilitat, ja que agafo el relleu de Georgina Bahí, la qual era tot un exemple”. Es “mostra molt il·lusionada” i sent “molt orgull de representar aquest club al qual li tinc tanta estima”, finalitza.

Per la seva part, i en el mateix camí que Ariadna Pujol, Irati Etxarri també sent molt orgull d’assumir aquest nou rol. Indica que “vaig arribar aquí com una nena de vint anys” i que ha “crescut tant personalment com esportivament” aquí, fet que l’omple d’orgull poder arribar a ser una de les capitanes. “Arribar a ser la capitana d’un equip amb tanta història i del que he après tant és un orgull i una responsabilitat” i segueix afirmant que s’ho pren com “un repte personal perquè no és fàcil ser una de les capitanes”.

 

Sent el Sedis!

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir