Centrades en la Lliga

Després de sortir per la porta gran de l’Eurocup arribant fins a vuitens de final, toca centrar-se al 100% en la Lliga, començat pel Celta. Les urgellenques viatgen fins a Vigo en un partit que es disputarà dissabte dia 20 a les 17:30, en directe per FEB TV.

 

El rival: Celta Zolka Recalvi

Les gallegues, ascendides l’any passat, estan fent una temporada molt correcta, anant de menys a més i escalant posicions a la classificació. Actualment ocupen la tretzena plaça, amb un balanç de 5 victòries i 12 derrotes. En la darrera jornada van vèncer al Barça per 73 a 66.

En el partit al Palau, el Celta es va mostrar molt combatiu, portant a les urgellenques al límit. El matx va acabar amb un ajustat 74 a 69.

L’equip entrenat per Cristina Cantero és valent i té les idees clares. En atac intenten aprofitar la superioritat física i la mobilitat de les seves pivots i la bona visió de joc de la base Regina Aguilar. En defensa són un equip agressiu i generós, on totes les jugadores participen de les ajudes defensives. Les jugadores més destacades d’aquesta campanya estan sent Musa (13p, 9r), Samson (10p, 3a) i Trahan Davis (8p, 5r).

 

Cadí La Seu

El Cadí la Seu ve de dues victòries seguides en Lliga, l’última aconseguida de forma espectacular contra el Perfumerias Avenida per 67 a 59, amb unes brillants Elise i Maggie.

Aquest serà el primer partit de la recent incorporada Clàudia Contell amb la samarreta blanc-i-blava, en substitució de la Carmen Grande.

Per tal de guanyar al Celta, les urgellenques necessitaran estar concentrades els 40 minuts i ser molt incisives en atac, forçant penetracions per dividir la defensa gallega i minimitzar les pèrdues de pilota.

 

La veu de l’equip tècnic

cadi1esportcat3La_Seu_escutlogo_diputacioara-lleida4

ens Deixa una resposta