Copa de la Reina, la fita històrica, dia 3 i 4.

Divendres 1 de març del 2019

Divendres 1 de març del 2019, bon dia a totes i a tots, ho comentàvem ahir, era un dia històric pel club, per l’equip, podíem guanyar o perdre, però sabíem que seria històric. Després d’aconseguir la victòria era primordial descansar pel següent repte, unes semifinals de Copa, però clar, qui agafa el son després de l’adrenalina del partit?

10:30 – Esmorzar
Només podien haver-hi cares de felicitat a la taula, bé, de felicitat i de son. Esmorzar ben merescut per l’equip, a recarregar piles i cap a entrenar ben d’hora a la tarda.
esmorzar

14:00 – Entrenament
Sense gairebé degustar la victòria d’ahir, l’equip es posava mans a l’obra i tornava a xafar el parquet del Mendizorrotza. Sessió de recuperació a nivell físic i de refresc tàctic de cara al següent partit, ni mes ni menys, que unes semifinals de Copa davant l’actual líder de la lliga regular, l’Spar Citylift Uni Girona.
training

17:00 – Txiki Kopa, quarts del final i tarda lliure.
Després de finalitzar l’entrenament, tocava fer un dinar-berenar sobre les 16:00 hores de la tarda. Bernat Canut i Xevi Calm marxaven directes cap al Polideportivo Ibaiondo a, dirigir l’equip, i per altra part, a donar suport, al partit que disputava el Sedis Caditours davant el Trelec Gernika KESB. Després d’un breu període de descans després de dinar, les jugadores tornaven al Mendizorrotza a presenciar, amb les infantils, la semifinal entre el Perfumerias Avenida i el Nissan Al-Qázeres.
sedis_caditours_cadi_copa

20:00 – Tornada a l’hotel
Després de presenciar el primer període de l’altre partit de quarts de final, el derbi basc, l’equip feia camí cap a l’hotel. Sopar, descansar i algun que altre massatge recuperatiu i miraculós de Xevi Calm per arribar el millor possible al dia de demà, toca viure un altre dia històric, bona nit!

Dissabte 2 de març del 2019

Dissabte 2 de març del 2019, bon dia, despertem d’un salt al llit veient i repassant les xarxes socials, un autocar sortia de la Seu d’Urgell a les 4:30 cap a Vitòria per arribar a temps i recolzar a l’equip en un altre dia històric.

9:30 – Esmorzar.
L’escalfament de la semifinal no va començar a pista, si no al menjador de l’hotel, on els equips catalans esmorzaven a primera hora del matí. Les gironines gairebé deixaven sense menjar a les nostres, més grans físicament, han de donar més gasolina al motor. Bromes apart, bon rotllo, xerrades entre amics i amigues, i un esmorzar amb bona companyia.

11:45 – Arribada al Polideportivo Mendizorrotza.
L’equip arribava a migdia al pavelló, tocava preparar el partit com sempre, tot i que la cita era d’allò més especial. Això si, Bernat Canut no va tenir una prèvia de partit normal, és més, amb un obrir i tancar d’ulls es trobava en un ring de boxejar del mateix pavelló amb l’Eric Surís, entrenador de l’Spar Citylift Uni Girona.
bernat canut boxeo

19:30 – SPAR CITYLIFT UNI GIRONA VS CADÍ LA SEU
Crònica
Totes les mirades ficades en la semifinal catalana al Polideportivo Mendizorrotza. L’equip gironí començava amb una cistella de tres punts de Hampton, donant a entendre que una de les seves millors jugadores estava entonada i amb ganes de guanyar. Després d’un inici molt bo d’elles, parcial de 8-0, enceta el marcador visitant Yurena Díaz amb un triple després del poc encert que tenien les nostres. Resingerova ha perforat la zona urgellenca amb un recital des de sota la cistella i aconseguint un avantatge per les seves de 22-14 al finalitzar el primer quart. Segon quart de reacció de Cadí La Seu, jugant de “tu a tu” a un poderós Uni Girona. Les nostres aguantant i imposant el ritme de partit, hem marxat als vestidors amb un marcador de 40-36. El tercer quart començava molt intens, per part dels dos equips, cap despuntava en atac i hi havia molta intensitat defensiva. Tot i això, un petit parcial de 0-4 ha fet que empatéssim el partit i inclús ficar-nos per davant amb un altre triple important de la Yurena col·locant el 42-43. A partir d’aquell moment l’equip gironí s’ha imposat amb claredat, amb una imperial Resingerova, com a l’inici, a la pintura i nosaltres perdonant en atac errant cistelles fàcils. La diferència en el marcador al final del tercer quart no era tan gran, 60-50, però sí que es notava que les gironines tenien el partit on el volien tenir des d’un inici. L’últim quart guanyat per les locals, amb un resultat de 20-10, on les urgellenques han tirat de caràcter i amb el cap ben alt han seguit donant guerra. El marcador final, 80-60, no reflecteix, per res, la gran lluita que ha deixat a pista el nostre equip. Fins aquí la primera participació en una Copa de la Reina per les nostres, les jugadores s’ho han deixat tot a pista, i vosaltres, afició, també. Gràcies a tots i a totes els que ens heu seguit en aquesta gran aventura, toca seguir gaudint d’aquest equipàs que ens representa en el que queda de temporada. Ara i sempre, som-hi sedis!

01_Girona_Cadi

14:45 – Feina més que feta, comença la festa amb la nostra gent.
S’ho han deixat tot a pista, ens han fet somiar i viure uns dies inoblidables, això no ho sabia ningú millor que la nostra afició. Una part de la graderia del Mendizorrotza era totalment blanc-i-blava i no parava de recolzar l’equip.
Perquè sou la sisena jugadora, perquè sou l’empenta en els moments que costa caminar, perquè us deixeu la veu en cada partit, perquè sense vosaltres això no hagués estat possible, perquè sabem que mai deixareu d’animar, perquè les llàgrimes de les jugadores eren d’emoció en veure-us gaudir i sense parar de recolzar-les… Hi han tants motius que no acabaríem mai, seguim creixent a passos desmesurats, com a club i com a ciutat, i en gran part és gràcies a tots vosaltres.