Derrota en el primer derbi del curs

Cadí La Seu perd a Sant Feliu del Llobregat després de dominar els primers vint minuts i veure’s superat per uns instants finals d’autèntica lluita. La duresa del rival ha tancat l’encert de les nostres i acabem cedint davant el Barça CBS.

Primera part: Bona versió de Cadí La Seu en els primers vint minuts tot i la reacció blaugrana.

El partit començava amb un Juan Carlos Navarro digne de la magnitud de l’enfrontament per les locals. Les grades plenes en aquest diumenge a la tarda per tal de veure el debut a casa d’aquest Barça CBS que prou ha vingut a aquesta Lliga Femenina Endesa a deixar el seu nom. A Cadí La Seu li ha costat entrar al partit, i això ho aprofitaven les locals imposant el seu nivell defensiu i també anotant des de dins i fora. Laura Peña era la primera encarregada d’anotar per la part urgellenca, trencant així un primer parcial desfavorable (minut 5, 5-2). A partir d’aquesta, canvi de xip de les de Jordi Acero, que capgiraven el partit recuperant clarament l’estil de joc que desitja el tècnic barceloní. Tancant el rebot després d’una bona defensa i atacant amb alegria i, a poder ser, solvència. Primers deu minuts amb el marcador favorable de 7-12 després d’uns grans minuts de les primeres rotacions de Cadí La Seu, on hi destacaríem Laia Raventós i Maria Kostourkova. En el segon assalt, les nostres seguien solvents i complicaven els llançaments a un Barça CBS que li costava anotar. Els bons minuts de les visitants s’allargaven i feien aturar el partit a Isaac Fernández un cop superat l’equador del període (minut 6, 13-21). Temps mort que feia reaccionar a les seves, però el resultat curt de 19-26 era favorable a Cadí La Seu.

Carles Miñambres
Fotografia: Carles Miñambres

Segona part: El partit es posava molt dur i queia finalment pel bàndol local.

Tornada dels vestidors amb un Barça CBS que novament començava bé el període, i s’acabaria resolent aquests minuts inicials de la mateixa manera que en el primer assalt. Parcial local i cistella de Laura Peña per trencar-lo, primer avís per a Cadí La Seu (minut 3, 24-28). Les urgellenques tornaven a entrar i seguíem per davant en el marcador després d’una gran cistella de Júlia Soler i triple blaugrana (minut 4, 27-30). Un llançament exterior que, junt amb dos punts més del rival, provocaven el temps mort de Jordi Acero (minut 5, 29-30). Els darrers cinc minuts de període seguien sent del Barça CBS, clar dominador d’aquest tercer quart amb el marcador parcial favorable de 17-9 pel 36-35 final, tot i el triple de Paula Strautmane que ens ficava mínimament per davant a falta d’un minut. Últim període i, tal com indicava el resultat, tot per decidir. Un autèntic cara o creu on els minuts anaven corrent i el marcador es movia poc. Es veia clar que el partit es mouria per detalls i per qui posés el punt diferencial en atac a causa del desencert d’ambdós equips. L’enfrontament s’enduria i les faltes anaven en contra d’un Cadí La Seu que es topava contra una versió molt millorada defensivament de les locals. Finalment, tres opcions de les nostres per empatar i inclús capgirar el resultat topaven amb el cèrcol mentre que Anna Cruz anotava el triple que decidia el partit. Resultat final de 47-42 i tercera derrota en la Lliga Femenina Endesa.

Un ambient de luxe al Palau Juan Carlos Navarro, amb la bona presència d’afició urgellenca que no ha deixat d’animar en tot el partit. I això exactament és el que ara necessita Cadí La Seu, un Palau ple de gom a gom en el debut en l’EuroCup Women de dimecres i el partit de diumenge al matí davant l’Innova-Tsn Leganés, on l’equip buscarà sumar per primera vegada davant la seva gent.

Sent el Sedis!

BARÇA CBS (47): Anna Cruz 12, Marta Canella 10, Jolene Anderson 2, Kristina Rakovic 4, Ruth Hamblin 15 -cinc inicial- Jelena Vucetic, Julia Rueda 2, Ainhoa López 2, Carolina Guerrero, Itziar Llobet, Viktoria Mircheva, Lucia Navarro. 17 de 22 tirs lliures; 12 de 36 T2; 2 de 19 T3; 40 rebots (29+11); 17 faltes.

CADÍ LA SEU (42): Laura Peña 7, Júlia Soler 2, Taylor Koenen 6, Georgina Bahí 4, Jewel Tunsull 4 -cinc inicial- Elise Ramette 1, Laia Raventós 2, Ariadna Pujol 1, Paula Strautmane 8, Montse Brotons 2, Bojana Kovacevic, Maria Kostourkova 5. 8 de 13 tirs lliures; 11 de 33 T2; 4 de 21 T3; 32 rebots (24+8); 20 faltes.

Parcials: 7-12; 12-14; 17-9; 11-7.
Àrbitres: Zafra, Garcia, Benavente.
Incidències: Partit corresponent a la quarta jornada de la Lliga Femenina Endesa disputada al Palau Juan Carlos Navarro de Sant Feliu del Llobregat.

Imatges del partit: Carles Miñambres.