Cadí La Seu suma la sisena victòria en vuit partits abans de l’aturada de seleccions gràcies a un gran joc col·lectiu.

Victòria de Cadí La Seu en un equip que prometia intensitat i punts, molts punts. Així ha estat, tot sobre el guió previst, a excepció del resultat final de 81-57 favorable a les de Bernat Canut. Una gran defensa i el millor joc col·lectiu de les nostres són els factors que han passat per sobre del conjunt entrenat de Claudio Garcia, el qual li sobrava talent per contestar una vegada i una altra les cistelles locals.

Primera meitat totalment controlada per Cadí La Seu

L’equip de Bernat Canut era conscient que havia de controlar el partit a partir d’una sòlida defensa, i així ha estat. Un parcial d’11-0 provoca el primer temps mort per part del conjunt visitant. Les urgellenques imposaven la seva llei amb dues clares protagonistes, Tinara Moore i Sydney Wiese, que acabarien els dos primers períodes amb 14 i 15 punts respectivament. Les respostes de la Ciudad de La Laguna Tenerife arribaven amb cistella de Pierre Louis però sobretot de la mà de Lyndra Weaver, Tanaya Atkinson i Dandra Moss a la represa del partit. 19-10 és el resultat del primer quart, coixí més que suficient per seguir treballant bé darrere i estar amb confiança en atac. Jovana Nogic se sumava a la festa revolucionant el partit amb 10 punts (2/2 T2 i 2/4 T3), un ritme alt de partit provocava que la servia portuguesa encengués la metxa i ampliés encara més el marcador en favor a les nostres. Elles seguien anotant, però qualsevol reacció visitant era contestava per una de local. Mitja part al Palau d’Esports amb un resultat de 45-27.

Segona meitat i partit solucionat gràcies a un gran últim quart.

Ciudad de La Laguna Tenerife començava molt fort pujant molt la intensitat defensiva i aclarint les seves idees en atac. Un tercer període guanyat pel conjunt visitant (16-23) que ha servit perquè les nostres tornessin a reconduir el partit a favor seu. L’equip seguia trobant a una Tinara Moore incontestable en la zona, la qual acabava el tercer període amb 16 punts i 18 de valoració. Tanaya Adkinson ha estat la millor de les visitants en aquesta lluita per tornar a entrar en el partit, l’americana sumava el seu 20è punt tirant de caràcter i orgull tant en atac com en defensa. Comenava l’últim quart amb un avantatge d’11 punts favorable a Cadí La Seu i res fet, i menys contra el talent anotador de les canàries. Tornar a imposar-se en defensa, corre la pista, el rebot i, sobretot, el joc en equip (27 assistències totals) han estat les claus perquè la victòria es quedés i casa. Tinara Moore finalitzava el seu recital amb un total de 32 dígits de valoració, però estava ben acompanyada amb els 20 d’Ariadna Pujol (4 rebots ofensius) i els 13 punts i 21 de valoració de Jovana Nogic. Sisena victòria en vuit partits, costa imaginar un millor inici. Però no ens enganyem, cal seguir treballant, i més que mai, després de l’aturada de seleccions.

 

CADÍ LA SEU (81): Yurena Díaz 7, Sydney Wiese 15, Irati Etxarri 2, Georgina Bahí 1, Tinara Moore 24 -cinc inicial-, Laura Peña 3, Elin Gustavsson 2, Jovana Nogic 13, Anna Palma, Lucila Pascua, Ariadna Pujol 14, Sònia Garcia. 5 de 7 tirs lliures; 23 de 46 T2; 10 de 21 T3; 42 rebots (31+11); 18 faltes.

CIUDAD DE LA LAGUNA TENERFIE (57): Cristina Pedrals 4, Maria Bettencourt 3, Tanaya Atkinson 20, Lyndra Weaver 11, Vionise Pierre Louis 8 -cinc inicial-, Chantel Charles 3, Rita Montenegro, Laura Herrera 2, Dandra Moss 6, Iva Brkic. 9 de 13 tirs lliures; 18 de 45 T2; 4 de 14 T3; 29 rebots (24+5); 16 faltes.

Parcials: 19-10; 26-17; 16-23; 20-7

cadi1 esportcat3 La_Seu_escut logo_diputacio ara-lleida4

Compartir