Cadí La Seu comença els partits de preparació amb derrota a Toulouse

Primer partit de preparació que acaba amb derrota per un Cadí La Seu de menys a més, on la bossa d’imperfeccions i irregularitats ha acabat pesant massa en la nostra contra durant bona part de l’enfrontament.

Primera part

El partit iniciava sota les pautes previstes. Rival físicament poderós des de l’inici amb un Cadí La Seu minvat per les baixes i que ha començat descol·locat el matx. Tot i això, l’anotació de Mikayla Pivec (6 dels 12 punts a llavors) junt amb la persistència d’Irati Etxarri i un triple obra de Laia Raventós feien que arribéssim a l’equador del primer quart amb la màxima igualtat (12-12, minut 5). Els problemes al darrere per tancar el rebot defensiu i diversos errors han provocat un parcial de 0-5 en contra pel 17-12 favorable a l’equip francès. Marcador de 19-16 per finalitzar el primer assalt.

El segon quart iniciava de manera contrària al primer, amb un Cadí La Seu clar i fort en ambdós costats de pista. L’equip de Bernat Canut provocava temps mort de l’equip local tot just passat minut i mig de període després d’un parcial de 0-6 després de triple de Mikayla Pivec, cistella sota el cèrcol d’Irati Etxarri i tir lliure de Laura Peña (19-22, minut 2). Temps també on Karline Pilabere feia el seu primer bàsquet amb la samarreta urgellenca i Laia Ribes, jugadora de la casa, debutava amb Cadí La Seu (19-24, minut 3). Les franceses reaccionaven pujant la intensitat i esgotant físicament i mentalment a un Cadí La Seu que es veia amb l’avantatge aconseguit superat i on Bernat Canut aturava el partit (26-24, minut 5). Marxàvem al descans amb un marcador desfavorable de 37-30, on un tram final també irregular per part dels dos equips marcaven el ritme d’aquest.

AE Sedis Basquet
Fotografia: AE Sedis Bàsquet

Segona part

Tornada dels vestidors on veuríem una primera meitat de període poc atractiva en l’àmbit ofensiu però molt intensa en tasques defensives per part dels dos conjunts. El primer bàsquet arribava de la mà d’Irati Etxarri, però havent passat dos minuts de joc. D’aquesta manera el marcador era de 42-34 arribant a la meitat d’assalt, intercanvi de cistelles però poc carregat d’aquestes. El xoc entre joc interior, Pilabere i Etxarri (6 punts entre les dues) davant De Freitas (5 punts) deixaven per tancat el període amb el 47-39.

Podríem dir que en aquest darrer quart hem vist la millor versió de Cadí La Seu que, tot i el desavantatge i l’encert de Strunc (4 triples últim quart), ha lluitat fins al darrer minut i complicant moltíssim la vida a un TMB Basket que anava acariciant la victòria. Intensitat al darrere, pocs errors i brots verds en atac de la mà d’una Irati Etxarri i Karline Pilabere que seguien fent la seva i on s’hi sumava una Laura Peña amb 8 punts en aquest tram final. Com esmentàvem abans, el gran malson de les de Bernat Canut ha sigut l’exterior rival Strunc, la qual ha afusellat la nostra cistella amb molt encert exterior. La fam competitiva de l’equip urgellenc ha acabat deixant bones sensacions en un partit irregular, com és normal en aquests moments de preparació, que ha acabat amb el marcador de 67-58 per l’equip local.

Tornada als entrenaments i a seguir amb la pretemporada. Següent partit a Tarragona davant València Basket aquest dissabte a les 19:00 hores de la tarda.

Sent el Sedis!

TMB BASKET (67): Marine Mulumba 10, Joelly Belleka 4, Isabelle Strunc 19, Kalis Loyd 13, Kiah Gillespie 10 -cinc inicial- Hermine Ngueko 2, Diankéba Guirassy, Margot De Freitas 9, Hélène Jakovljevic, Noémie Brochant.

CADÍ LA SEU (58): Laura Peña 12, Mikayla Pivec 12, Paula Strautmane 2, Irati Etxarri 13, Karline Pilabere 8 -cinc inicial- Laia Raventós 7, Sònia Garcia, Laia Ribes, Klaudia Lukacovicova 4.

Parcials: 19-16; 18-14; 10-9; 20-19.
Incidències: Primer amistós de la pretemporada disputat al Petit Palais des Sports de Toulouse. Ariadna Pujol i Gala Mestres no han jugat perquè segueixen el seu procés de recuperació i Montse Brotons per molèsties físiques respectivament.

Imatges del partit: AE Sedis Bàsquet.