Victòria lluitada davant les blaugranes per tancar la pretemporada

Victòria d’un Cadí La Seu amb baixes, davant un bon Barça CBS, per tancar aquesta nova pretemporada. Partit de menys a més en, sobretot, l’aspecte físic on les de Bernat Canut han sabut portar el ritme en els moments claus.

Primera part

Partit que començava molt fred i amb idees poc clares per part dels dos equips. Colpejava primer l’equip blaugrana mitjançant una cistella més addicional, mentre que les nostres patien moltíssim el desencert de cara cistella. Clara mostra d’això, era el marcador en l’equador d’aquest primer període (minut 5, 5-5). L’aparició de Mikayla Pivec i Karline Pilabere donaven una mica d’oxigen al davant, però els errors defensius li permetien al rival seguir mantenint el pols. En el tram final de quart, la pujada de ritme de les nostres feia possible acabar tancant aquest amb el 17-15 favorable.

En el segon període, les de Bernat Canut s’imposaven clarament a les visitants, canviant de blanc a negre la intensitat i fent seu el ritme del partit. Mikayla Pivec s’enfilava fins als 10 punts, màxima anotadora del partit en els vint primers minuts, i liderava el parcial favorable d’11-4 (minut 5, 28-19). Les blaugranes, a llavors, pujarien la intensitat a darrere i el joc dur sense pilota s’incrementava de manera notable entre els dos conjunts. Un bàsquet poc vistós i entrebancat s’apoderava del pavelló de Mollerussa. Ho desemboçava Rakovic per part blaugrana amb dos triples que provocaven el temps mort de Bernat Canut. La facilitat anotadora de les d’Isaac Fernández davant uns també bons minuts de Cadí La Seu en el tram final, arreglaven el bàsquet del període i marxàvem al descans amb el 34-27 favorable.

Jose Antonio González
Fotografia: Jose Antonio González

Segona part

Tornada dels vestidors on Cadí La Seu ja dominava el partit, no per distància en marcador però si en ritme de joc, encert i claredat en els aspectes tàctics. Amb la puntuació bastant repartida entre el cinc inicial a pista, les nostres mostraven generositat i bon moviment de pilota al davant. Un triple de Paula Strautmane, el primer nostre a la segona part, ens donava un petit coixí a favor (minut 6, 45-37). Tot i això, el rival pressionava i seguia fent l’estira-i-arronsa al marcador, ficant-se només a quatre punts de les nostres. La defensa ens donava la clau, quan Laia Raventós robava una pilota per finalitzar fàcil en contraatac i tot seguit Mikayla Pivec també ho feia i amb cistella més falta addicional. Gràcies a aquestes dues accions, les quals eren pur oxigen per les nostres, el tercer quart es tancava també amb resultat favorable de 50-44, tot i perdre el període per tot just un punt (16-17).

Últim assalt al pavelló municipal de Mollerussa, on Cadí La Seu imposava, ara sí, la seva llei i ordre. Altra vegada amb una anotació molt i molt repartida, les de Bernat Canut aconseguien el màxim avantatge i encarrilaven molt el partit arribats a l’equador de període. Un parcial de 9-2 catapultava a les nostres, causat per un bon joc col·lectiu i bon fer tancant el rebot del nostre cèrcol. Les blaugranes, però, no s’arronsaven i seguien lluitant i donant guerra a un Cadí La Seu que havia de pujar molt la intensitat física per poder seguir al cap davant en el marcador (61-50, minut 6). El desgast físic que provocava l’equip blaugrana pesava en errors no forçats i mentalment, fet que feia llarg el final del partit. Les d’Isaac Fernández seguien lluitant per capgirar el marcador, però Cadí La Seu posava el punt i final igualant la intensitat marcada pel rival. 66-58 final i victòria per tancar els partits de preparació d’aquesta pretemporada.

Toca seguir recuperant efectius, tònica constant en aquesta atípica pretemporada, i encarar el debut a la Lliga Femenina Endesa. Ens espera una gran i emocionant temporada marcada per la presència, novament, dels aficionats i aficionades omplin les graderies.

Sent el Sedis!

CADÍ LA SEU (66): Laia Raventós 10, Mikayla Pivec 16, Paula Strautmane 3, Irati Etxarri 11, Klaudia Lukacovicova 6 -cinc inicial- Laura Peña 8, Laia Ribes, Karline Pilabere 9, Montse Brotons 3.

BARÇA CBS (58): Alejandra Quirante 2, Júlia Maria Rueda, Itziar Llobet 7, Kristina Rakovic 16, Abbie Wolf 5 -cinc inicial- Carolina Guerrero 9, Marta Canella, Laia Anducas 2, Deva Bermejo 2, Ainhoa López 7, Claudia Calvelo 8, Lucía Navarro.

Parcials: 17-15; 17-12; 16-17; 16-14.
Incidències: Tercer amistós, i quart partit, de la pretemporada disputat al Pavelló Municipal de Mollerussa. Ariadna Pujol i Gala Mestres no han jugat perquè segueixen el seu procés de recuperació. Jewel Tunstull ha causat baixa per petites molèsties sofertes el darrer partit de Lliga Catalana. Ainhoa López, per part del Barça CBS, ha estat expulsada amb cinc faltes personals.

Imatges del partit: Jose Antonio González.