Derrota contundent a Fontajau

L’Spar Girona no ha donat cap opció al Cadí la Seu, qui ha anat a remolc la major part de minuts. Un mal primer quart ha condemnat a les urgellenques, que tot i quallar un bon tercer període, no han pogut igualar el marcador, que ha estat de 83 a 56. Per part del Girona, les més destacades han estat Tolo (19v) i Gardner (23v). Per part del Cadí, la Veronika (14v) i l’Elise (11v).

Primera part: Girona en mode piconadora

L’entrada al partit del Girona ha estat aclaparadora, amb un parcial d’11 a 2 liderat per Gardner (10 punts al primer quart). El Cadí ha començat a sumar des del tir lliure, ja que no hi havia encert en els tirs de camp (11%). El primer quart ha acabat amb un 21 a 7.

El Cadí ha millorat les prestacions al segon quart, amb més efectivitat en atac però amb importants errors defensius que el Girona ha sabut penalitzar. L’Elise, la Júlia i l’Ana han començat a anotar, però el Girona seguia infal·lible en els llançaments (55% en triples). A la mitja part, 48 a 25.

Segona part: millor imatge del Cadí

El pas per vestidors li ha anat bé al Cadí, qu ha pogut aconseguir un bon parcial de 16 a 19 al tercer quart. L’Amber i la Leigha han entrat en partit, ben secundades per la Veronika. Els ajustos defensius d’en Fabián han aconseguit que arribessin menys pilotes a Gardner i Tolo i augmentar considerablement el numero de pèrdues rivals (21 pèrdues en 30 minuts). A falta de 10 minuts el marcador era de 64 a 44.

A l’últim període, Peña, Bertsch i Labuckiene s’han encarregat d’evitar qualsevol indici de remuntada del Cadí, on només l’Elise i la Veronika trobaven cistelles còmodes. Al final, la superdotats física del Girona s’ha acabat imposant amb un marcador de 83 a 56.

SPAR GIRONA (83)::Peña 12, Magarity 3, Mendy 5, Parra 3, Etxarri 8, Tolo 10, Ygueravide 6, Bertsch 8, López 3, Gardner 14, Labuckiene 11, Cargol 0.

CADÍ LA SEU (56): Elise Ramette 9, Ana Palma 5, Júlia Soler 7, Clàudia Guri 4, Veronika Remenarova 12, Clàudia Contell 1, Lotta-Maj Lahtinen 3, Leigha Brown 8, Amber Melgoza 7, Sierra Campisano 0.

Parcials: 21-7, 27-18, 16-19, 19-12

Àrbitres: De Lucas, Munar, Calvo
Incidències: partit corresponent a la vintena jornada de la Lliga Femenina Endesa disputat al Pavelló de Fontajau.

Imatges del partit: David Subirana