DESFETA A GALICIA

Una mala segona part condemna el Cadí la Seu, que no va poder seguir l’embranzida del Ferrol en l’últim període, amb un marcador final de 81 a 67. La jugadora més destacada va ser Pospisilová, amb 26 punts i 35 de valoració. Per part de les urgellenques, les millors van ser l’Elise amb 11 punts i 17 de valoració i la Veronika, amb 16 punts i 14 de valoració.

Primera part: molta anotació per part dels dos equips

L’inici de partit del Cadí va ser espectacular, amb un 2 a 16 de parcial gràcies a unes encertadíssimes Elise i Amber, amb 4 triples entre les dues. Lino López va ficar a pista Pospisilová i Mestres i van capgirar el partit, amb un parcial de 24 a 10 en els darrers minuts del període. Màxima igualtat al final del primer quart, amb 26 a 26 al marcador.

El segon quart va seguir amb la mateixa dinàmica, amb Pospisilová i Mestres anotant a plaer i amb l’Elise i l’Amber oferint resposta, tot i que menys encertades des del triple. Les pèrdues de pilota del Cadí van permetre al Ferrol córrer i obrir les primeres escletxes al marcador. 48 a 43 per anar a vestidors.

Segona part: embrandizada gallega

L’encert que van tenir els dos equips a la primera part va desaparéixer al tercer quart, amb un escarransit parcial de 11 a 10. Per part del Cadí, la Lotta i la Veronika començaven a veure cistella, mentre que l’Ana anava sumant rebots (10 rebots en només 3 quarts). Pospisilová seguia liderant l’ofensiva gallega, amb 18 punts. A falta de 10 minuts, el marcador era de 59 a 53, amb el partit completament obert.

Els últims 10 minuts de les gallegues van ratllar la perfecció, amb un parcial de 22 a 14, gràcies als punts de Fequiere, Soriano i Pospisilová, quiva acabar amb un 5/8 en triples. Les urgellenques ho van intentar però no van ser capaces de trencar la bona defensa del Baxi Ferrol en els últims minuts. Un bàsquet de la Veronika va ficar el punt i final al partit, amb un 81 a 67 a favor de l’equip local.

CADÍ LA SEU (67): Elise Ramette 11, Ana Palma 3, Júlia Soler 2, Clàudia Guri 2, Veronika Remenarova 16, Lydia Rivers 2, Clàudia Contell 2, Lotta-Maj Lahtinen 8, Leigha Brown 3, Amber Melgoza 14, Sierra Campisano 4.

BAXI FERROL (81): Soriano 11, Pospisilová 26, Mestres 11, Mataix 8, Howard 9, Gomez 2, Fanny 2, Fequire 10, Aijanen 2, Selland 0.

Parcials: 26-26, 22-17, 11-10, 22-14

Àrbitres: García, Marqueta, Colomer
Incidències: partit corresponent a la vint-i-dosena jornada de la Lliga Femenina Endesa disputat al Pavelló A Malata de Ferrol.

Fotografies del partit: Agustí Peña